Advertentie verwijderd

Appartement Oudenoord in Utrecht

3513 EP Utrecht (Utrecht)

€1.500 Huurprijs p.m.
83 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

TE HUUR per 3 juni 2019 - 4 kamer appartement op loopafstand van het centrum

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementengebouw dat gelegen is op loopafstand van de binnenstad Utrecht. Het beschikt over een woonkamer en een eetkamer(slaapkamer) aan de voorzijde, twee slaapkamers en een keuken aan de achterzijde, een inpandige badkamer en inpandige een toiletruimte. Aan de achterzijde is er een balkon dat bereikbaar is via de keuken en een van de slaapkamers. Op de begane grond achter het gebouw is er een stenen berging. De woning is recent gemoderniseerd en is in een uitstekende staat van onderhoud. De woning wordt gestoffeerd aangeboden voor langere tijd en is geschikt voor een stel, gezin met kinderen en woningdelers (maximaal 2).

Begane grond

Grote centrale hal van waaruit alle vertrekken bereikbaar zijn. Aan de voorzijde bevinden zicht de woonkamer en de aparte eetkamer, die tevens als slaapkamer gebruikt kan worden. Aan de achterzijde bevinden zich de twee ruime slaapkamers. Woon-, eet- en slaapkamers zijn voorzien van een lichte laminaatvloer. De keuken is modern en voorzien van diverse inbouwapparatuur (geen vaatwasmachine). De badkamer is voorzien van een wastafel en een inloopdouche. Hier zijn tevens de aansluitingen voor het plaatsen van een wasmachine. Er is een aparte toiletruimte (zwevend toilet). De keuken, badkamer en toiletruimte zijn voorzien van een plavuizen vloer. Aan de achterzijde van de woning is er een balkon gelegen op het noordoosten, bereikbaar via keuken en een van de slaapkamers.

Balkon/dakterras

Balkon achterzijde woning (NO)

Kenmerken

Huurdersprofiel Voor deze woning is de eigenaar op zoek naar een werkend stel, een gezin met kinderen of woningdelers (max 2).

Beschikbaarheid De woning is beschikbaar per 3 juni 2019. De woning kan voor langere tijd worden gehuurd. Er wordt gestart met een vast jaarcontract, dat na 9 maanden tussentijds door partijen kan worden opgezegd en dat bij correcte bewoning en correct betaalgedrag in overleg kan worden verlengd tot een huurperiode van 2 jaren.

Financiële zaken: De kale huurprijs bedraagt 1.500 euro per maand, met vaste jaarlijkse verhoging. Energie (stadsverwarming Eneco), water, Internet op naam en rekening huurder

De gemeente Utrecht brengt de gemeentebelastingen en waterschapsheffingen bij de huurders in rekening. De huurder dient een waarborgsom van 1.500 euro bij de verhuurder in bewaring te geven. Eenmalig brengt de verhuurder 250 euro aan verhuurkosten in rekening. U betaalt 175 euro aan ons kantoor, voor onze administratieve werkzaamheden. Deze kosten zijn verschuldigd van het moment dat u de huurovereenkomst per mail heeft ontvangen.

De selectie Utrecht heeft een groot te kort aan woningen. Voor de aanbieders van huurwoningen leidt het plaatsen op het Internet van huuraanbod tot honderden reacties. Het is ondoenlijk om geïnteresseerden telefonisch te woord te staan of zelfs op iedere reactie te reageren.

Reageren op een woning kunt u het beste doen door een uitgebreide mail te sturen met daarin direct beschreven wie u bent, wat u doet en wat u zoekt. Een uitgebreid bericht kunnen we direct al goed matchen met het aanbod dat we hebben. Dit voorkomt dat u in de grijze massa van mailtjes verdwijnt.

Bent u niet geselecteerd, stuur dan ca 1x per twee weken een bericht met wat u zoekt. Dan blijft u bij ons bekend als huurzoekende. Heeft uzelf wat gevonden, bericht het ons dan ook.

De procedure: Kandidaten dienen te reageren per E-mail middels een(korte) introductie van henzelf. Op basis van de berichten worden kandidaten geselecteerd voor een bezichtiging. Reacties zonder introductie hebben weinig kans om te worden uitgenodigd. De bezichtigingen vinden plaats in de week van 20 mei. Na de bezichtigingen vindt er een eerste selectieplaats, waarna twee kandidaten gevraagd wordt om extra informatie aan te leveren voor de huurderscheck. De kandidaten die niet geselecteerd zijn, worden hierover bericht. Na de huurderscheck zal de eigenaar de keuze maken voor de kandidaat die mag huren. De tweede kandidaat zal hierover bericht worden. Met de gekozen kandidaat wordt het traject verder voortgezet tot en met de oplevering.

Behandelend makelaar: Michiel Elsinga

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1942
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
83 m²
Inhoud
205 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Oudenoord Utrecht

Extra informatie

Balkon
Opslagkamer

Verhuurinformatie

Status
Ingetrokken
Laatste huurprijs
€ 1.500 p/m
Beschikbaar per
Direct