Advertentie verwijderd

Huis Vuurvlindersingel in Utrecht

3544 DB Utrecht (Utrecht)

€3.950 Huurprijs p.m.
192 m²
6 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Een vrijstaande woning gelegen in de buurt Het Zand. Dit is een locatie binnen de wijk Leidsche Rijn in Utrecht.

Het is een kindvriendelijke buurt. Het is voorzien van Forum ’t Zand dit is een brede school met sporthal. kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en basisscholen. Ook in de buurt is het Park Groot Zandveld (met een sportveld en speeltoestellen). Daarnaast is er ook een zogenaamd stadsstrand in buurt genaamd Strand Oog in Al oftewel Soia. Dit is een bijzonder plekje in Utrecht. Hier kunt u lunchen en dineren aan de waterkant. Dit is vanaf de Vuurvlinder minder dan 15 minuten met de auto.

Het is een goede locatie, doordat veel voorzieningen binnen bereik zijn. Zoals het winkelcentrum van Parkwijk en Terwijde hebben beide een afstand van minder dan 10 minuten met de auto en de fiets. Het station is op 5 minuten loopafstand en 15 minuten fietsafstand. U bent dan binnen slechts 5 minuten in de Utrechtse binnenstad. Aan de noordzijde van Het Zand ligt de Vleutensebaan; een lange stedelijke boulevard. Hiermee komt u gemakkelijk van Leidsche Rijn naar de rest van Utrecht of de snelwegen A12 en A2.

Indeling: Als u binnen komt in de woning bevindt u zich in de hal. Daarna komt u in de lichte woonkamer terecht en een open keuken. Bijna deze gehele ruimte is voorzien van ramen dus er schijnt veel daglicht naar binnen. Ook de werkkamer en het toilet bevinden zich op deze verdieping. Er is rondom een tuin.

Op de eerste etage is er een overloop waar aan de rechterkant twee kamers bevinden. Aangrenzend zit hier een badkamer voorzien van een douche. Aan de andere kant zit er de master bedroom. Op deze verdieping is nog een badkamer aanwezig en voorzien van een bad en douche met ingebouwde zonnebank. Verder is er nog een wasruimte, een vlizo en is het toilet separaat.

Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling voor expats die tijdelijk in Nederland gestationeerd worden.

Bijzonderheden:

  • Minimale huurperiode 12 maanden voor een aantoonbare tijdelijke duur
  • Inkomenseis: minimaal 3 keer de maandhuur
  • Huurprijs is exclusief gas, water, elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen
  • Geen huisdieren toegestaan
  • Roken niet toegestaan
  • Niet geschikt voor woningdelers
  • Deze woning beschikt niet over een definitieve energielabel
  • Voorbehoud gunning eigenaar

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.

Gepubliceerde metingen worden niet NEN gemeten

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
192 m²
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal kamers
6 kamers
Adres
Vuurvlindersingel Utrecht

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 3.950 p/m
Beschikbaar per
Direct