Advertentie verwijderd

Appartement Van Humboldtstraat in Utrecht

3514 GP Utrecht (Utrecht)

€1.350 Huurprijs p.m.
40 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Leuk appartement in de populaire wijk Vogelenbuurt. Op zeer korte afstand bevindt zich het hart van de stad Utrecht en het Griftpark. Tevens bevinden zich diverse eetgelegenheden, winkels, supermarkten en openbaar vervoersmogelijkheden. Het appartement wordt volledig gemeubileerd opgeleverd.

Begaande grond: Gezamenlijke opgang.

Tweede etage: Binnenkomst in de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van alle apparatuur. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is een lichte ruimte. Vanuit de woonkamer is zowel de slaapkamer als de badkamer te bereiken. De badkamer heeft een wastafel, douche en toilet. Aan de achterzijde van het appartement is de slaapkamer gelegen. Deze is voorzien van dubbel bed, kasten en heeft openslaande deuren.

Beschikbaar voor 1 persoon.

Deze woning beschikt niet over een definitief energielabel. De woning is alleen te huur voor expats, die voor bepaalde tijd willen huren. Studenten en woningdelers komen niet in aanmerking. Minimale huurperiode 12 maanden. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Voorbehoud gunning eigenaar.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Bouwjaar
1910
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
40 m²
Inhoud
125 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Van Humboldtstraat Utrecht

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.350 p/m
Beschikbaar per
Direct