Advertentie verwijderd

Huis Nachtvlinderplantsoen in Utrecht

3544 DZ Utrecht (Utrecht)

€1.005 Huurprijs p.m.
100 m²
4 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Ruime eengezinswoning met 3 slaapkamers en tuin. Bezichtigen? Download de brochure/inschrijfformulier om in te schrijven.

Adres : Nachtvlinderplantsoen 2 Huurprijs : € 1.005,- Woonoppervlakte : € 100 m² Parkeren : openbaar

Afmetingen: Woonkamer: circa 27,5 m2 Eetkeuken: circa 11,8 m2 Slaapkamer 1: circa 13,6 m2 Slaapkamer 2: circa 10,2 m2 Slaapkamer 3: circa 8 m2 Badkamer: circa 6,5 m2 Bergruimte: circa 3,7 m2

Bijzonderheden:

  • Keuken gerenoveerd in 2019
  • Ruime woonkamer
  • Inpandige berging voorzien is van een wasmachine aansluiting
  • 5 km van Utrecht centrum
  • In groene omgeving
  • Goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer
  • Diverse voorzieningen in directe omgeving

Ruimte en luxe In Parkwijk Noord zijn drie verschillende eengezinswoningen te huur. Grote herenhuizen van drie verdiepingen, compactere stadswoningen, en parkwoningen met een grote studeer- of werkruimte op de begane grond. Hoewel de huizen variëren in omvang en indeling, zijn ze allemaal ruim en luxe uitgevoerd. De fraaie eet- of woonkeuken is uitgerust met een keramische kookplaat, vaatwasser en een oven. Ook de badkamer is comfortabel en voorzien van een ligbad en aparte douche. Naast drie of vier slaapkamers beschikt elke woning aanvullend over een inpandige berging.

Gezellig en veilig Deze 89 woningen staan in de Vlinderbuurt. Ze hebben allemaal een achtertuin en een buitenberging, handig voor de fietsen. Bij veel woningen hoort nog een dakterras. De huizen liggen verdeeld over drie woonhofjes. De hofjes zijn alleen toegankelijk voor de bewoners en vormen zo een veilige speelplek voor kinderen. In dit binnengebied ligt ook een afgesloten parkeerterrein. Voor bewoners is het mogelijk hier een vaste parkeerplaats te huren.

Alles in de buurt De vlinderbuurt ligt op de grens van de wijken Het Zand en Parkwijk in Leidsche Rijn. De vele parken bepalen de sfeer van deze woonomgeving. Het aangrenzende Prinses Amaliapark, ’t Zandpark en natuurlijk het uitgestrekte Maximapark. Spelen, wandelen en fietsen kan dus volop in de nabije omgeving. Winkelcentrum Parkwijk, op loopafstand, bestaat uit zo’n 16 winkels en is handig voor de dagelijkse boodschappen. Scholen, sportclubs en een gezondheidscentrum liggen eveneens op loop- en fietsafstand. De ideale plek voor een avond uit is natuurlijk het historische centrum van Utrecht, maar ook Leidsche Rijn heeft allerlei restaurants en een bioscoop. Meerdere buslijnen en de treinstations Vleuten en Utrecht Terwijde maken Leidsche Rijn goed bereikbaar. Ook de A2 en de A12 liggen vlakbij.

Parkwijk Noord | Utrecht Distelvlinder 2-8, Eerste Westerparklaan 31-63, Monarchvlinder 2-68, Nachtvlinderplantsoen 1-25, Snuitvlinder 1-7 89 eengezinswoningen Oppervlakte woning: 96-165 m²

‘De Vlinderbuurt is sfeervol, kindvriendelijk en groen’

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
100 m²
Inhoud
262 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Nachtvlinderplantsoen Utrecht

Extra informatie

Tuin
Bad
Toilet in badkamer
Douche
Mechanische ventilatie
Kabel TV
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 1.005 p/m
Beschikbaar per
Direct