Advertentie verwijderd

Kamer Albatrosstraat in Utrecht

3582 EX Utrecht (Utrecht)

€430 Huurprijs p.m.
13 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Adres en plaats: Albatrosstraat Utrecht

Wijk/Ligging: Utrecht Watervogelbuurt

Huurprijs: € 430,- per maand (inclusief voorschot gebruikerslasten)

Omschrijving: Op nog geen 5 fietsminuten van Centrum, nabij de hippe Oosterkade en Ledig Erf, ligt deze studentenkamer met gedeelde voorzieningen!

Bijzonderheden:

  • De huurprijs is € 430,- inclusief voorschot gebruikerslasten
  • Profiel huurkandidaat: studerend
  • Garantstelling ouders vereist
  • Aanvaarding: per direct
  • Totale oppervlakte: circa 13 m2
  • De verhuurperiode is voor minimaal 12 maanden
  • De opzegtermijn is 1 kalendermaand
  • De waarborgsom is gelijk aan 1 maand huur
  • De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
  • Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD) Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: **** of mailen naar: info@viziermakelaardij. nl Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
13 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Albatrosstraat Utrecht

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 430 p/m
Beschikbaar per
Direct