Advertentie verwijderd

Appartement Rooseveltlaan in Utrecht

3526 BK Utrecht (Utrecht)

€1.250 Huurprijs p.m.
80 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur: ruim gestoffeerd en bijzonder licht appartement met 2 slaapkamers inclusief balkon en vrij uitzicht over de binnenvaart. Deze fraaie woning is bestemd een gezin, alleenstaande, stel of expat.

Indeling Entree pand, entree woning, hal naar vertrekken. Ruime woonkamer verbonden met eetkamer en half open keuken met inbouwapparatuur.2 slaapkamers waarvan 1 master bedroom. Badkamer met douche, wastafel, wastafelmeubel en douche. Apart toilet. Balkon is gelegen aan de achterzijde, toegang via keuken.

Omgeving De woning is gelegen nabij A12 en A2. Tevens zijn een tram- en bushalte in de nabijheid. Winkelcentra met supermarkt(en) op loopafstand. Park Transwijk tevens op loopafstand te bereiken, evenals sportcentra.

Extra’s Parkeren gratis voor de deur. Huisdieren zijn niet toegestaan evenals binnenshuis roken.

Contractsvorm De woning wordt als volgt verhuurd: Er wordt gebruik gemaakt van de kort lopende huurovereenkomst van maximaal 24 maanden conform de “Wet doorstroming huurmarkt 2015” waarbij de huurovereenkomst van 6 maanden wordt opgesteld met mogelijkheid tot verlengen.

Beschikbaarheid Het object is beschikbaar per direct.

Huurprijs De huurprijs van de gestoffeerde woning bedraagt € 1.250-. U dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op gas, elektra, water, televisie en internet. Wij kunnen dit namens u verzorgen.

Huurcriteria Wij hanteren standaard dat een huishouden een bruto maandinkomen dient te hebben van minimaal 3 x de kale maandhuur.

Mocht u geïnteresseerd zijn in de woning, dan ontvangen wij graag inzage in uw persoonlijke- en financiële situatie (minimaal kopie paspoort en drie recente salarisstroken).

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1965
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Rooseveltlaan Utrecht

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Direct

Minimale eisen van de verhuurder

  • Je bent geen student.