Advertentie verwijderd

Appartement Makassarstraat in Utrecht

3531 VJ Utrecht (Utrecht)

€880 Huurprijs p.m.
30 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Adres en plaats: Makassarstraat te Utrecht

Wijk/Ligging: Lombok

Huurprijs: € 880,- per maand (inclusief voorschot G/W/E)

Omschrijving: In de populaire wijk Lombok, grenzend aan het prachtige water (Merwedekanaal) en in de buurt van de bruisende Kanaalstraat en de stadsparken (Oog in Al en Majella), bevindt zich dit knusse 2-kamer appartement van ca.30 m2 met riant privé dakterras!

De woonruimte wordt deels gestoffeerd (laminaatvloer en aansluitpunten tot verlichting) opgeleverd en beschikt over een woonkamer, slaapkamer, badkamer voorzien van ligbad, vaste wastafel en toilet en een gedeelde keukenruimte (met één ander appartement) voorzien van een afzuigkap, 4-pits gasfornuis en koelvriescombinatie.

Bijzonderheden:

  • Profiel huur kandidaat: maximaal 1 persoon, werkend, geen huisdieren
  • Foto's van binnenzijde volgen volgende week (week 14)!
  • De huurprijs is € 880,- inclusief voorschot G/W/E per maand
  • Aanvaarding: per zo spoedig mogelijk!
  • Totale oppervlakte: circa 30 m2
  • De verhuurperiode is voor minimaal 12 maanden, daarna onbepaalde tijd
  • De waarborgsom is gelijk aan 1 maand huur
  • De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages
  • Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD) Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: **** of mailen naar: info@viziermakelaardij. nl Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
30 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Makassarstraat Utrecht

Extra informatie

Dakterras

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 880 p/m
Beschikbaar per
1 april 2020