Advertentie verwijderd

Appartement Donkerstraat in Utrecht

3511 KB Utrecht (Utrecht)

€1.395 Huurprijs p.m.
65 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

TE HUUR:

Prachtig gerenoveerd appartement gelegen in een rustige straat midden in het centrum. Het pand ligt op een prachtige locatie en is in alle opzichten centraal gelegen. Het appartement is hoogwaardig afgewerkt met behoud van de karakteristieke details. Het appartement is voorzien van gekoppelde rookmelders, intercom met beeld, nette PVC vloeren, compleet geschilderd of te wel sleutel klaar. Resumerend bied dit appartement alle gemakken en luxe die u mag verwachten om uw woongenot te optimaliseren

Indeling:

Entree, vanuit de entree komt u in een ruime hal die toegang biedt aan de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Naast de badkamer ligt een ruime slaapkamer. In de hal treft u een compleet vernieuwd zwevend toilet inclusief fontein. De hal biedt via de trap toegang tot de bovenverdieping. Bij het binnenkomen van de woonkamer valt direct de compleet vernieuwde keuken op die van alle gemakken is voorzien. Vanuit de keuken heeft u de mogelijkheid tot betreden van een afgesloten berging. Doordat de keuken voorzien is van een apart aanrecht inclusief gootsteen word deze betrokken bij de woonkamer. De woonkamer is door de vele ramen voorzien van veel lichtinval. Buit het appartement heeft u een op zich staande afgesloten berging van ruim 7 m2 die in de algemene hal te betreden is.

Bijzonderheden:

  • Geen huisdieren toegestaan
  • Volledig gerenoveerd in 2017
  • Voorzien van zonnepanelen.
  • Zeer energiezuinig en hierdoor lage verbruikslasten.
  • Zeer centraal gelegen.

Huurprijs: €1395,- excl. per maand Voorschot warmte: €70,- per maand welke aan het einde van het jaar zal worden verrekend na aanleiding van de meterstanden. Doordat de woning zeer goed geïsoleerd is zijn dit realistische bedragen. De woning is voorzien van zonnepanelen en hierdoor zullen de kosten voor elektra erg meevallen. Kortom een zeer energiezuinige woning.

Borg: Staat gelijk aan één maand huur.

Beschikbaarheid:

Heeft u interesse in deze woning? Neem gerust contact met ons op.

Als eerst op de hoogte blijven van ons komende aanbod? Volg ons op ******** en Instagram @Donnevastgoed.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen enkele aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief. De woning is niet NEN ingemeten en hierdoor zijn kleine afwijking mogelijk.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Donkerstraat Utrecht

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.395 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar