Advertentie verwijderd

Appartement Muntkade in Utrecht

3531 AK Utrecht (Utrecht)

€1.895 Huurprijs p.m.
121 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Per telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. beschikbaar.

Prachtig penthouse met vrij uitzicht over het Merwedekanaal.

Het penthouse bevindt zich aan het Merwedekanaal naast De Rijksmunt. In de zomer zwemmen veel mensen bij de Munt. Je loopt met 5 minuten Park Oog in Al in waar Landhuis in de Stad gevestigd is. Met 10 minuten lopen ben je bij Jasmijn en Ik, Buurten in de Fabriek, Kanaalzicht. InSTOCK, Bastacosi en de andere kant op bij KinePolis, het Beatrixtheater en Miyagi and Jones. De Muntkade ligt in een groene omgeving, omringt door water en er is veel groen. Toch ben je ook 5 minuten rijden ben je op de snelweg, met 5 minuten fietsen op het station en met 8 minuten fietsen op De Neude.

Indeling:

U komt binnen in de ruime hal die direct toegang geeft tot elke ruimte die het penthouse te bieden heeft. Aan de linker zijde van de hal zijn de wasruimte, cv ruimte, separaat toilet en de badkamer gesitueerd. De badkamer is voorzien van inloopdouche, ligbad, designradiator en wasmeubel. Aan de rechter zijde heeft u allereerst een extra berging en tevens een ruime slaapkamer welke prachtig uitzicht heeft over het Merwedekanaal. Zowel de slaapkamers als de woonkamer zijn voorzien van dubbel glas.

Vanuit de hal heeft u tevens toegang tot de 2e slaapkamer en de woonkamer. De woonkamer is ruim 55 m2 en heeft eveneens een prachtig uitzicht. Door een deels verlaagd plafond is er extra licht gecreëerd. Doordat het penthouse op een hoek is gelegen heeft u maar liefst 6 ramen. De keuken is een open keuken en is voorzien van alle gemakken en veel bergruimte. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het ruime dakterras van 22m2.

Huurprijs: €1895,- per maand. De huurder is zelf contractant voor de nutsvoorzieningen. De eigenaar zal zonnepanelen plaatsen waardoor de kosten voor elektra lager zullen zijn. Het Penthouse is extra geïsoleerd en daarom over het algemeen lager in kosten voor het verwarmen van de ruimtes.

Borg: De borg staat gelijk aan één maand huur.

Heeft u interesse in dit prachtige penthouse, neem gerust contact op met ons kantoor.

Als eerst op de hoogte blijven van ons komende aanbod? Volg ons op Facebook en Instagram @Donnevastgoed.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen enkele aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief. De woning is niet NEN ingemeten en hierdoor zijn kleine afwijking mogelijk.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Penthouse)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
121 m²
Inhoud
300 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Muntkade Utrecht

Extra informatie

Zonnebank
Aan vaarwater
In woonwijk
Vrij uitzicht

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.895 p/m
Beschikbaar per
1 augustus 2020