Advertentie verwijderd

Appartement Loderlaan in Utrecht

3527 KB Utrecht (Utrecht)

€1.250 Huurprijs p.m.
68 m²
4 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

4-kamer appartement met ruim balkon.

Op fietsafstand van het centrum van Utrecht ligt het appartement aan de Loderlaan. Een instapklaar appartement van alle gemakken voorzien. Het balkon ligt op het zuidwesten en dit zorgt voor een ideale zonligging tot laat in de avond. Daarnaast heeft het appartement 2 slaapkamers, een nette keuken voorzien van inbouwapparatuur en een afgewerkte badkamer.

Alle denkbare voorzieningen zijn binnen handbereik met Winkelcentrum NOVA op loopafstand en de woonboulevard. Ook qua uitvalswegen ligt het appartement ideaal waardoor u binnen enkele ogenblikken op de A2 en A12 rijdt. De verbinding met de binnenstad is niet alleen met de fiets ideaal. Ook het openbaar vervoer is zowel met de tram als meerdere bussen een uitstekend vervoersmiddel. Daarnaast is er een openbare parkeerruimte voor de deur waar meer dan voldoende plek is voor bewoners en bezoekers.

De huurovereenkomst zal een minimale duur van 12 maanden hebben. De huurvoorwaarden zijn als volgt:

Het bruto maandinkomen van de aanvrager dient aan de inkomenseis te voldoen. Om in aanmerking te komen voor het appartement, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Als algemene richtlijn hanteren wij een inkomensnorm waarbij uw bruto maandinkomen (incl. vakantiegeld) minimaal gelijk dient te zijn aan 3 á 4 maal de huurprijs. Garantstellingen zijn alleen in uitzonderlijke gevallen mogelijk.

LET OP! HET APPARTEMENT WORDT ONGEMEUBILEERD VERHUURD

Geïnteresseerd in het huren van dit appartement. Neem contact op met makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en u wordt geïnformeerd over de makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.cedure.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
68 m²
Inhoud
200 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Loderlaan Utrecht

Extra informatie

Aan rustige weg
In het centrum
In woonwijk
Vrij uitzicht
Open ligging

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar

Minimale eisen van de verhuurder

  • Je verdient minimaal € 3.750 als bruto inkomen per maand. Indien je een partner hebt kun je 60% van het bruto inkomen van je partner meerekenen.