Advertentie verwijderd

Studio Waterstraat in Utrecht

3511 BW Utrecht (Utrecht)

€850 Huurprijs p.m.
25 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Waterstaat 20, 20 A

Binnenkort worden er 2 studio’s volledig gerenoveerd opgeleverd aan de Waterstraat. De Waterstraat is gelegen in het midden van het centrum van Utrecht in het gezellige Wijk C. Het centraal station bevind zich vanaf hier op 10 min loopafstand, het Hoog Cathrijne winkelcentrum op 2 min loopafstand. Een ideale woonomgeving voor de echte stadsmens!

De studio’s zijn circa 25 m2 en bevinden zich op de begane grond. De studio’s beschikken over een witte hoogglans keuken, elektrische kookvoorziening, afzuigkap en een koelkast. Tevens beschikken de studio’s over vloerverwarming, een goed afzuigsysteem, een mooie laminaatvloer, en een plavuizen vloer bij het kookgedeelte. De badkamer is voorzien van een regendouche, toilet en een fontein. Tevens beschikken de studio's over een kleine buitenruimte van circa 6 m2.

Bijzonderheden:

  • beschikbaar vanaf 1 Juli (onder voorbehoud)
  • Huurovereenkomst voor maximaal 2 jaar.
  • Borg bedraagt 2 maand huur.
  • Huurprijs circa €850,00 excl.
  • Geschikt voor een persoon.
  • Geen huisdieren toegestaan.

De datum van oplevering is bij ons nog niet bekend, wij schatten de duur van de oplevering op circa 1 week met aanvang van 1 Juli. De bezichtigingen zullen eerder plaatsvinden dan de oplevering. De geïnteresseerde zouden hierbij hun interesse kenbaar kunnen maken en het object kunnen aan huren.

Wij accepteren telefonisch geen aanvragen tot een bezichtiging. Om in aanmerking te komen voor een bezichtiging kunt u reageren op de advertentie.

Aan de inhoud van deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend. Prijzen en informatie zijn onder voorbehoud van mogelijke vergissingen en kunnen nog worden gewijzigd.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Bouwjaar
2020
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Waterstraat Utrecht

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar