Advertentie verwijderd

Appartement Van Weerden Poelmanlaan in Utrecht

3527 KT Utrecht (Utrecht)

€1.250 Huurprijs p.m.
83 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Met een prachtig uitzicht vanaf de zestiende verdieping kijk je vanuit dit compleet gerenoveerde appartement uit over de mooie stad Utrecht.

Dit complex aan de Van Weerden Poelmanlaan is uiterst gunstig gelegen in de wijk Transwijk-Noord. Deze locatie biedt een ideale uitvalsbasis voor faciliteiten als o. a. een winkelcentrum (5 min fietsen), het centrum (10 min met de tram) en een park (5 min fietsen). De bereikbaarheid is zeer goed door de aanwezigheid van diverse ov haltes rondom het complex en de aansluiting op de grotere ontsluitingswegen van Utrecht richting de A2 en A12.

Het gebouw bestaat uit één woontoren met 17 verdiepingen. Hier zijn twee liften aanwezig. Het complex bestaat uit 3 type appartementen variërend van 70 tot 92 vierkante meter. De huurprijzen variëren van circa €1000,- per maand tot €1250,- kale huur per maand. De servicekosten van deze woning bedragen 63 euro per maand. Bij deze woning betaal je ook een voorschot stookkosten van 78 euro per maand. Dit wordt ééns per jaar verrekend naar verbruik. Ook is de woning voorzien van een boiler voor warm water.

Bij de verhuur van dit appartement is een aparte berging inbegrepen. Optioneel kunt een losse parkeerplaats huren op het parkeerterrein van het complex voor 55 euro per maand.

Woning indeling:

Entree Vanuit de hal kun je links naar de woonkamer, in het midden zijn de twee slaapkamers en rechts bevinden zich het toilet, de badkamer en de opbergkast.

Woonkamer met open keuken De ruime woonkamer is zo’n 32m2 en heeft een compleet nieuwe open keuken. De wanden zijn keurig gestuukt en keuken bestaat uit inbouwapparatuur zoals een koel/vries combinatie, inductiekookplaat, afzuigkap vaatwasser en oven/magnetron combi.

Badkamer In de gerenoveerde badkamer tref je een douche met scherm, een wastafel, toilet en design radiator voor bijv. de handdoeken.

Slaapkamer 1

Deze slaapkamer bevindt zich in het midden van het appartement. De slaapkamer is ruim 12m2.

Slaapkamer 2 Deze slaapkamer bevindt zich in de hoek van het appartement en is zo’n 17m2 groot en biedt voldoende ruimte om spullen op te bergen.

Wil je een woning in dit complex huren?

Afhankelijk van jouw situatie wordt bij het huren van een woning in dit complex standaard minimaal 1 en maximaal 3 maanden waarborgsom gevraagd.

Heb je interesse in deze woning? Neem dan contact met ons op door te reageren. Reageer met:

  • Beschrijving situatie;

  • Reden verhuizing;

  • Beschrijving (netto) inkomen.

Alle door ons verstrekte informatie is met de grootste aandacht en zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van wat je in of rond de woning/complex ziet of hebt gezien. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Update in verband met coronavirus

Jouw en onze gezondheid is ons veel waard. Daarom bezichtigen wij veilig. We bezichtigen nog maar met één kandidaat tegelijkertijd en begroeten je momenteel met een glimlach in plaats van het geven van een hand.

Als je wordt uitgenodigd voor een bezichtiging, zal onze verhuurmakelaar eerst telefonisch of per mail een checklist met je doornemen. Als daaruit blijkt dat je een verhoogd risico hebt om het coronavirus bij je te dragen, dan zullen we je aanbieden een bezichtiging te doen in de vorm van een live-videoverbinding.

De optie om een bezichtiging via een videoverbinding te doen, is overigens voor iedereen beschikbaar die dat op prijs stelt.

We snappen dat dit een ongebruikelijke manier van werken is, maar we doen dit om de gezondheid van onze medewerkers, bestaande en nieuwe klanten en van de maatschappij te beschermen. Bedankt voor je begrip en medewerking!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1968
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
83 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Van Weerden Poelmanlaan Utrecht

Extra informatie

Balkon
Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar