Advertentie verwijderd

Appartement Bekkerstraat in Utrecht

3572 SE Utrecht (Utrecht)

€1.045 Huurprijs p.m.
46 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Adres en plaats: Bekkerstraat te Utrecht

Wijk/Ligging: Utrecht Wittevrouwen

Huurprijs: € 1.045,- per maand (inclusief gebruikerslasten)

Omschrijving: In de prachtige wijk Wittevrouwen, aan de rand van het Griftpark, ligt dit ruime en nette 2-kamer appartement van ca. 46 m2.

Indeling: Entree, hal met doorloop naar ruime woonkamer met open keukenruimte (voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en koelkast), slaapkamer, badkamer voorzien van doucheruimte, vaste wastafel en toilet.

Bijzonderheden:

  • De huurprijs is € 1.045,- inclusief gebruikerslasten (G/W/E)
  • Profiel huur kandidaat: maximaal 1 persoon, werkend, geen huisdieren.
  • Aanvaarding: 1 november 2020
  • Totale oppervlakte: circa 46 m2
  • De verhuurperiode is voor onbepaalde tijd
  • De opzegtermijn is 2 kalendermaanden
  • De waarborgsom is gelijk aan 1 maand huur
  • De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
  • Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD) Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of mailen naar: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
46 m²
Perceeloppervlakte
46 m²
Inhoud
100 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Bekkerstraat Utrecht

Extra informatie

Veranda
Aan park
Aan rustige weg
In woonwijk
Bij station

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.045 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar