Advertentie verwijderd

Appartement Van Vollenhovenlaan in Utrecht

3527 JS Utrecht (Utrecht)

€1.250 Huurprijs p.m.
73 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

LEUK APPARTEMENT GELEGEN OP DE 1E VERDIEPING

Op fietsafstand van het centrum van Utrecht ligt het appartement aan de Van Vollenhovenlaan 110. Een modern en instapklaar appartement van alle gemakken voorzien. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een nette keuken voorzien van inbouwapparatuur en een moderne badkamer.

Alle denkbare voorzieningen zijn binnen handbereik met het winkelcentrum van Kanaleneiland op loopafstand en de woonboulevard. Ook qua uitvalswegen ligt het appartement ideaal waardoor u binnen enkele ogenblikken op de A2 en A12 rijdt. De verbinding met de binnenstad is niet alleen met de fiets ideaal. Ook het openbaar vervoer is zowel met de tram als meerdere bussen een uitstekend vervoersmiddel. Daarnaast is er een openbare parkeerruimte voor de deur waar meer dan voldoende plek is voor bewoners en bezoekers.

De huurovereenkomst zal een minimale duur van 12 maanden hebben. De huurvoorwaarden zijn als volgt:

Het bruto maandinkomen van de aanvrager dient aan de inkomenseis te voldoen. Om in aanmerking te komen voor het appartement, dient u aan een aantal voorwaarden te voldoen. Als algemene richtlijn hanteren wij een inkomensnorm waarbij uw bruto maandinkomen (incl. vakantiegeld) minimaal gelijk dient te zijn aan 3 á 4 maal de huurprijs. Garantstellingen zijn alleen in uitzonderlijke gevallen mogelijk.

LET OP! HET APPARTEMENT WORDT ONGEMEUBILEERD VERHUURD Geïnteresseerd in het huren van dit hoekappartement. Neem contact op met makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en u wordt geïnformeerd over de makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.cedure.

Indeling 1e Verdieping Entree. Central hal met vaste kast, separaat toilet en toegang tot: woonkamer met toegang tot het balkon, keuken met vast kast en toegang tot het balkon, een tweetal slaapkamers en badkamer met douche.

Afmetingen Woonkamer : 8.54 x 3.80 m. Keuken : 3.60 x 2.30 m. Slaapkamer 1 : 3.10 x 2.30 m. Slaapkamer 2 : 3.10 x 2.30 m. Inpandige berging : 3,80 x 1,30/2,50 m.

Kenmerken: Woonoppervlakte : 68 m² Inhoud : 225 m3 Bouwjaar : 1965 Isolatie : Dubbel glas Verwarming Warmwater : verwarming via stadsverwarming warm water via een huurboiler. Balkon : Gelegen op het oosten

Bijzonderheden

  • Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
  • Het appartement heeft een berging op de begane grond;
  • Er is een energielabel aanwezig – Label D;

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
73 m²
Inhoud
200 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Van Vollenhovenlaan Utrecht

Extra informatie

Douche
Aan rustige weg
In het centrum
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar

Minimale eisen van de verhuurder

  • Je verdient minimaal € 3.750 als bruto inkomen per maand. Indien je een partner hebt kun je 60% van het bruto inkomen van je partner meerekenen.