Advertentie verwijderd

Appartement Oudenoord in Utrecht

3513 EX Utrecht (Utrecht)

€1.300 Huurprijs p.m.
46 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Het gemeentelijk monument Oudenoord 390 wordt op dit moment getransformeerd naar appartementen. Dit gebouw is in 1949 gebouwd als huishoudschool. Op dit moment is de bouw dusdanig gevorderd dat er appartementen klaar zijn voor de verhuur. In de aankomende tijd, met respect voor de bewoners, zullen de overigen appartement verder worden afgemaakt.

Ligging: Gelegen op 5 minuten van Vredenburg en Utrecht Centraal.

Gebouw: Het gebouw is een gemeentelijk monument. Aan de voorzijde bevindt zich de gemeenschappelijke entree van een groot aantal van de appartementen. Fantastisch trappenhuis met mooie glas-in-lood partijen.

Appartementen: Dit appartement is voorzien van een licht eiken PVC vloer, met daaronder vloerverwarming. Een lichte indeling met uitgekiend lichtplan. Hoogwaardige keuken en chique badkamer.

Indeling: Entree appartement. Royale woonkamer. Openslaande deuren naar het terras. Open keuken, met koelkast, vriezer, combi magnetron, inductie kookplaat, vaatwasser en afzuigkap. Apart toilet. Aangrenzend aan de woonkamer de slaapkamer, met wasmachine ingebouwd in de kledingkast. Aangrenzend een keurig afgewerkte badkamer met wastafel en inloop douche.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
46 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Oudenoord Utrecht

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.300 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar