Advertentie verwijderd

Appartement Oudenoord in Utrecht

3513 EX Utrecht (Utrecht)

€1.600 Huurprijs p.m.
82 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Het gemeentelijk monument Oudenoord 390 wordt op dit moment getransformeerd naar appartementen. Dit gebouw is in 1949 gebouwd als huishoudschool.

Ligging: Gelegen op 5 minuten van Vredenburg en Utrecht Centraal.

Gebouw: Het gebouw is een gemeentelijk monument. Het pand zal uiteindelijk nog meer appartementen krijgen. Aan de voorzijde bevindt zich de gemeenschappelijke entree van een groot aantal van de appartementen.

Appartementen: Dit appartement is voorzien van een PVC vloer. Een lichte indeling met uitgekiend lichtplan. Hoogwaardige keuken en chique badkamer.

Dit appartement is een fantastisch loft appartement waarbij de ruimte verdeelt is over 3 niveau's.

Indeling: Entree appartement. Toilet. Open keuken, met koelkast, vriezer, combi magnetron, inductie kookplaat, vaatwasser en afzuigkap, De woonkamer heeft 2 niveaus. Het lagere niveau grenst aan de keuken en vormt samen een woonkeuken, een fantastische eetkamer met grote eettafel met 6 luxe fauteuils. Het hogere deel is voor het zitgedeelte waardoor u een heerlijke lounge bank heeft om rustig TV te kijken. Via een trap in de eetakemr is het laagste niveau te bereiken in het soutarain Een heerlijke master bedroom met een fraaie aangrenzende badkamer met wastafel en inloopdouche. Tweede slaapkamer of studeerkamer.

Voorwaarden: Uitsluitend gemeubileerd te huur Het contract is voor 12 maanden Maandelijks betaald u een voorschot aan de eigenaar van € 125,00 voor energie en € 125,00 als bijdrage voor de meubels. Ondanks dat de woning een 2de slaapkamer heeft is de woning niet geschikt om te delen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Maisonette)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
82 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Oudenoord Utrecht

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.600 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar