Advertentie verwijderd

Appartement Toscadreef in Utrecht

3561 HC Utrecht (Utrecht)

€1.575 Huurprijs p.m.
80 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Mooi en net appartement te huur in Utrecht Overvecht. Perfect voor expats en stelletjes, maar ook voor singles en studenten. Het betreft een volledig appartement van 78 m2. Het appartement heeft een woonkamer, een grote slaapkamer (met kleine walk-in closet) en twee kleine werk/slaapkamers. Daarnaast een aparte keuken en badkamer met een aparte wc. Het is gelegen in Utrecht Overvecht aan de Toscadreef op de derde verdieping. Op 2 minuten afstand van het NS station Utrecht Overvecht. Het appartement is net voorzien van HR++ glas en daarmee goed geïsoleerd. Er is onlangs in 2020 een nieuwe elektrisch verwarmingstoestel geïnstalleerd voor de warmwatervoorziening.

Het appartement wordt leeg opgeleverd. De borg is 1 maand huur. Contract is mogelijk voor 12 maanden en eventueel langer, inschrijving uiteraard mogelijk. De huurprijs is exclusief gas/water/licht. Het appartement is te betrekken vanaf 1 juli 2021.

English: Perfect for expats, directly available from July 1st: a full apartment in Utrecht Overvecht at the Toscadreef on the 3rd floor. It’s 2 minutes walking distance from the train station Utrecht Overvecht. Rental contract possible for 12 months with renewal if possible. Electricity and water are included. Registration is possible (tenant will pay the city tax bills for being a Utrecht inhabitant). Couples are ok. TV/internet is for the tenant to pay. The apartment has a big living room, separate kitchen and bathroom. One master bedroom and two smaller bedrooms. Total space is 78 square meters. The apartment is empty/not furnished. Deposit is 1 month rent.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Toscadreef Utrecht

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.575 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.

Minimale eisen van de verhuurder

  • Je bent bij voorkeur geen student