Advertentie verwijderd

Appartement Jaap Edendreef in Utrecht

3562 AZ Utrecht (Utrecht)

€2.000 Huurprijs p.m.
92 m²
4 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Gezellig, licht en ruim 4 kamer appartement met 3 slaapkamers in Utrecht Overvecht.

HIGHLIGHTS

  • Perfecte locatie nabij winkelcentrum
  • Volledig gemeubileerd, u hoeft alleen uw koffer(s) mee te nemen
  • Perfect voor studie of thuiswerken

APPARTEMENT Het appartement is een aantrekkelijke plek om in te wonen, aangezien het in principe onderhoudsvrij is. Het interieur van het appartement is een combinatie van vintage, klassieke en moderne elementen die samenwerken en harmonieus combineren tot een uitnodigende woning. Wanneer u het appartement binnenkomt, kunt u uw jas ophangen in de hal. Aan uw rechterhand vindt u de keuken waar al het keukengerei en apparatuur, zoals een oven, magnetron, grote koelkast en een inductiekookplaat, alleen voor uw gebruik bestemd zijn. Hier vindt u ook de wasmachine. Als u rechtdoor loopt, ziet u aan uw rechterhand het balkon en ook de ingang van de badkamer. En tot slot de woonkamer: dit is een ruime ruimte waar u met andere huisgenoten op de bank kunt ontspannen en tv kunt kijken, uiteraard inclusief Netflix. Daarnaast bevinden zich 3 ruime slaapkamers.

LOCATIE Het appartement is gelegen in Utrecht Overvecht, en het is slechts 5 minuten lopen naar het winkelcentrum 'Overkapel'. Hier vindt u twee supermarkten, een bank en andere winkels. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, want het is slechts 15 minuten fietsen of met de bus naar het centrum (van Utrecht). En het ligt op 20 minuten afstand van 'Utrecht science park'.

GEDEELDE VERANTWOORDELIJKHEID We hebben een gedeelde verantwoordelijkheid voor het onderhoud van de woning. We leveren een schone kamer met alle meubels die je nodig hebt, daarom verwachten we dat je hier zorgvuldig mee omgaat. Een keer per week komt een schoonmaakdienst langs om de reguliere schoonmaakwerkzaamheden in de gemeenschappelijke ruimten te verrichten. Wij doen dit omdat wij ons bewust zijn van het feit dat u het nogal druk heeft met andere dingen in dit prachtige land en wij er zeker van willen zijn dat wij onze hoge standaard in de woningen handhaven. U dient echter wel het vuilnis buiten te zetten, de afwas te doen en uw eigen kamer te onderhouden.

FINANCIERING De prijs is inclusief: Water, internet, Netflix (indien beschikbaar) en maandelijkse schoonmaak. Houd er rekening mee dat er een eenmalige vergoeding van €250,- voor het gehele verblijf zal zijn voor de hotel check-in fee.

Als u ervoor kiest om de huur zes maanden vooruit te betalen, krijgt u 2% korting. Bovendien, als u ervoor kiest om de huur een jaar vooruit te betalen, krijgt u 5% gratis!

CONTACT VERHUURDER Als u geïnteresseerd bent in het huren van het appartement, laat me dan een bericht. Voel je vrij om alles te vragen wat je wilt weten over je toekomstige woonruimte. Tijdens je verblijf mag je altijd mijn team, en/of mij mailen over 'een betere manier van wonen'.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
92 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Jaap Edendreef Utrecht

Extra informatie

Balkon
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 2.000 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.