Advertentie verwijderd

Appartement Winklerlaan in Utrecht

3571 KE Utrecht (Utrecht)

€1.004 Huurprijs p.m.
72 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

DE VERHUUR IS GESTART! 51 Luxe en moderne appartementen met eigen parkeerplaats

Energiezuinige appartementen, voorzien van vloerverwarming, groot balkon of dakterras én een keuken voorzien van alle inbouwapparatuur!

In de populaire wijk Tuindorp verreizen aan de Winklerlaan straks 4 losstaande appartement gebouwen. In totaal worden er 172 appartementen gebouwd en 69 zorgappartementen. Een nieuw groen gezicht waar jong en oud zich thuis voelt. Het derde woongebouw draagt de naam “Winklerhof” en biedt plaats voor 51 luxe huurappartementen mét eigen parkeerplaats. Jouw nieuwe woonplek!

Er worden 12 verschillende type appartementen gebouwd in dit complex met diverse woonoppervlakten. Deze woonoppervlakten variëren van ca. 72 m² tot 146 m². Elk appartement heeft een groot balkon of dakterras en de bovenste appartementen hebben een gewéldig uitzicht!

Duurzaamheid Jouw nieuwe appartement staat niet alleen in een groene omgeving, maar is zelf ook groen. De woningen zijn gasloos. Energie voor de verwarming en warm water wordt duurzaam opgewekt door middel van warmte-en-koudeopslag (WKO). Jouw nieuwe woning is daarmee comfortabel, duurzaam én milieuvriendelijk!

De locatie Het project ligt in de zogenoemde Groene Kop, een gebied dat recent opnieuw is ingericht. Vanuit het appartement wandel je zo het park in. Alle faciliteiten vind je op loopafstand. Een nieuw winkelcentrum, een nieuwe school en nieuwe moderne woningen: de wijk krijgt een flinke metamorfose. Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Denk aan het nabijgelegen treinstation Overvecht, bushalte Winklerlaan, 10 minuten fiets afstand van Utrecht centrum en de snelheid waarmee je op de snelweg A2 en A28 zit!

De planning De start van de bouw is begonnen in het najaar van 2020 en de 51 appartementen zullen in het voorjaar van 2022 worden opgeleverd. Kijk voor nieuws, verdiepingsoverzichten, plattegronden en nog veel meer op de projectwebsite: linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. .

Appartementen Type B5 Dit ruime 3-kamer appartement bevindt zicht op de 4e etage. De L-vormige witte keuken is voorzien van koel/vriescombinatie, oven met magnetronfunctie, inductie kookplaat en een vaatwasser! De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel met spiegel. Het zwevend toilet met fontein bevindt zich in een aparte ruimte. Het appartement heeft een groot balkon die via de riante woonkamer te betreden is. Daarnaast is dit appartement voorzien van een ruime binnenberging!

Dit is een zeer ruime en luxe huurwoning!

Bijzonderheden

  • Duurzame appartementen
  • Centrum van Utrecht op tien minuten fietsen
  • Binnen enkele minuten op de snelweg naar Amersfoort, ’t Gooi of Amsterdam
  • Grote, moderne en ruime appartementen
  • Keukens voorzien van alle inbouwapparatuur
  • Eigen parkeerplaats (genummerd)
  • Bringme Box: hiermee kan je pakketten ontvangen, retour sturen en verzenden

Aanmelden Meld je aan en stuur een mail aan emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Stuur je de mail op een werkdag dan ontvang je dezelfde dag alle informatie over het project!

Disclaimer Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie en de getoonde tekeningen/afbeeldingen. De getoonde tekeningen/afbeeldingen zijn ter impressie. Eventuele wijzigingen voorbehouden. De samenstellers van deze tekst kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele zet-, druk en andere fouten.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
72 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Winklerlaan Utrecht

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.004 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.