Advertentie verwijderd

Appartement Willemstraat in Utrecht

3511 RJ Utrecht (Utrecht)

€965 Huurprijs p.m.
42 m²
2 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Ideaal gelegen, zeer compleet en verzorgd tweekamer studio-appartement (42 m2) op een geweldige locatie:

Een heerlijke plek om te wonen in het centrum van Utrecht! Alle voorzieningen liggen op loopafstand. In de buurt zijn diverse cafeetjes, culturele gelegenheden zoals muziekcentrum Tivoli Vredenburg, musea, theaters en bioscopen. Daarnaast zijn er ook nog talloze andere uitgaansmogelijkheden variërend van ontspannen terrasjes aan de werven van de Oude Gracht en de sfeervolle cafés op het Neude tot heerlijke restaurants en hippe clubs. De woning ligt op slechts enkele minuten lopen van het centraal station en Hoog Catharijne. Het stationsgebied wordt momenteel flink onder handen genomen en zal hierdoor nog aantrekkelijker worden.

Het appartement is gelegen in de Wijk C. Tussen 1573 en 1795 vormde deze buurt die nu Wijk C wordt genoemd, de wijk Handvoetboog. In die tijd waren wijken vernoemd naar schuttersvendels en iedere wijk binnen de stadswal/stadsmuur kende daarin een eigen stedelijke schutterij die uit burgers bestond. Na de annexatie door het Franse Keizerrijk in 1811 werden de wijken met een letter aangeduid vanwege de problematische uitspraak van de oude wijknamen voor de Franse bezetter. Als enige van deze voormalige wijken in de stad is Wijk C nog altijd bekend onder deze naam.

Indeling: Begane grond: entree

Eerste verdieping: Entree, hal met badkamer ruime en lichte woonkamer gelegen op een hoek, voorzien van keuken blok met een 4-pits gasstel en een afzuigkap. Slaapkamer van ca. 8 m2.

Bijzonderheden:

  • Huurovereenkomsten worden aangegaan voor minimaal 12 maanden;
  • Huurder dient een minimaal inkomen te hebben van driemaal de maandhuur (bruto) of garantstelling;
  • Waarborgsom € 1500,00 ;
  • Huisdieren zijn niet toegestaan;
  • Roken is niet toegestaan!
  • De woning is niet geschikt voor studenten/woningdelers! !!
  • Beschikbaar per 1 augustus 2021

U dient over een netto maandinkomen van 3x de maandhuur (inclusief eventuele voorschotten/servicekosten) te beschikken. Is dat niet het geval dan is het mogelijk te huren met een garantsteller. In dat geval zal de garantsteller aan deze inkomenseis moeten voldoen.

Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via onze website. Na uw inschrijving kunt u een mail sturen naar met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen. Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906
Woonoppervlakte
42 m²
Inhoud
121 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Willemstraat Utrecht

Extra informatie

Tuin
Mechanische ventilatie
In het centrum
Bij station

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 965 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.