Advertentie verwijderd

Appartement Adelaarstraat in Utrecht

3514 CH Utrecht (Utrecht)

€1.495 Huurprijs p.m.
70 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Op een gezellige plek in de populaire Vogelenbuurt bieden wij een goed onderhouden GEMEUBILEERD 4 kamer appartement (ca. 70m2).

De Vogelenbuurt is een prettige wijk met veel gezellige straatjes en een fantastische ligging ten opzichte van de Utrechtse binnenstad. Om de hoek op de Adelaarstraat is een biologische winkel, ijssalon, tabakswinkel, slagerij, supermarkt en diverse horeca. Leuke koffiezaakjes voor koffie, ontbijt en lunch, cafés voor een borrel en diverse eet-winkels. De Weerdsluis die de Oudegracht met de Vecht verbind is op loopafstand en is heerlijk zitten in de diverse horeca tentjes of op een bankje bootjes kijken.

Op 5 minuten fietsafstand vind je het Griftpark voor een gezellige wandeling, picknick of juist om lekker hard te lopen. Je hebt het oude centrum van Utrecht en het Centraal station dus op loopafstand; ideaal! Diverse uitvalswegen zijn eveneens goed bereikbaar, zowel met de auto als ook met het openbaar vervoer.

Bijzonderheden:

  • NIET GESCHIKT VOOR WONINGDELERS / STUDENTEN!
  • Woonoppervlakte is 70m2;
  • Huurovereenkomst minimaal 12 maanden;
  • Woning is gemeubileerd;
  • Gebruikerslasten dient u op eigen naam af te sluiten;
  • Roken en huisdieren niet toegestaan;
  • Waarborgsom gelijk aan 2 maanden huur;
  • Servicekosten € 10,- per maand;
  • Beschikbaar per 1 augustus 2021

Om een bezichtiging in te plannen dient u zich vooraf in te schrijven via de website Na uw inschrijving kunt u een mail sturen naar info met uw naam, telefoonnummer en het object dat u wilt bezichtigen. Telefonisch een afspraak inplannen is niet mogelijk.

U dient over een netto maandinkomen van 3x de maandhuur (inclusief eventuele voorschotten/servicekosten) te beschikken. Is dat niet het geval dan is het mogelijk te huren met een garantsteller. In dat geval zal de garantsteller aan deze inkomenseis moeten voldoen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, of de consequenties daarvan. Alle maten en afmetingen zijn indicatief.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1903
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
70 m²
Inhoud
185 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Adelaarstraat Utrecht

Extra informatie

In het centrum
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.495 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.