Advertentie verwijderd

Appartement Neude in Utrecht

3512 AG Utrecht (Utrecht)

€995 Huurprijs p.m.
34 m²
1 kamer
Bestaande bouw

Over deze woning

Wijk/Ligging: Utrecht Binnenstad

Huurprijs: € 995,- per maand (exclusief)

Omschrijving: In hartje binnenstad Utrecht, op loopafstand van het Centraal Station en met alle benodigde winkelvoorzieningen en horecagelegenheden in de straat en directe omgeving, ligt deze ruime en zelfstandige woonruimte van ca. 34 m2. De woonruimte heeft een eigen keukenblok (voorzien van diverse inbouwapparatuur) en badkamer voorzien van doucheruimte, toilet en vast wastafel. Het unieke en zéér ruime dakterras is voor gemeenschappelijk gebruik. De woonruimte is op zeer korte termijn beschikbaar!

Bijzonderheden:

  • De huurprijs is € 995,- exclusief alle gebruikerslasten en gemeentelijke belastingen per maand
  • Profiel huur kandidaat: één persoon of stelletje, werkend, géén huisdieren!
  • Aanvaarding: vrijdag 6 augustus 2021
  • Totale oppervlakte: ca. 34 m2
  • De verhuurperiode is voor MAXIMAAL 1 jaar!
  • De waarborgsom is gelijk aan 1 maand huur
  • De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
  • Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD) Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur.

Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of mailen naar: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1860
Woonoppervlakte
34 m²
Inhoud
106 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Neude Utrecht

Extra informatie

Terras
Aan drukke weg
In het centrum
Bij station
Bij school

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 995 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.