Advertentie verwijderd

Appartement Donkerstraat in Utrecht

3511 KB Utrecht (Utrecht)

€1.335 Huurprijs p.m.
65 m²
2 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Mooi appartement (65m²) met stijlvolle meubilering in het hart van Utrecht Modern wonen in een prachtig monumentaal pand!

Huurprijs: € 1335,00 exclusief en € 1595,00 ALL INCLUSIEF Beschikbaar per: 1 oktober 2021 Huurperiode: minimaal 6 maanden - maximaal 24 maanden Staat: Volledig gemeubileerd

Bij de totale servicekosten zit inbegrepen: G/W/E, internet/televisie, elektra en schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimten, tuinonderhoud, ontstoppen riolering en glasverzekering.

Het appartement: Een prachtig gerenoveerde appartement bestaande uit een ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer en een badkamer.

De woonkamer heeft prachtige hoge ramen die de ruimte van veel daglicht voorzien. De sfeervolle meubilering en nette laminaatvloer geven een moderne en warme uitstraling. De hoogglans witte open keuken is voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap, oven en retro koelkast met vriesvak. De badkamer heeft een douche, wastafel, toilet en wasmachine. Via de woonkamer krijgt u toegang tot de trap naar de ondergelegen slaapkamer (kelderniveau). De slaapkamer is voorzien van tweepersoonsbed en garderobekasten.

Er is een gezamenlijke binnentuin en centrale fietsenstalling.

LOCATIE: Wil je kunnen genieten van alles wat het centrum van Utrecht te bieden heeft? Dan is dit de perfecte locatie! Gelegen tussen Oudegracht, Mariaplaats en Hoog Catharijne vindt je winkels, restaurants, terrassen en centraal station om de hoek. Modern wonen in een eeuwenoud en uniek pand kan in Huis Zoudenbalch.

Historie Huis Zoudenbalch: In het centrum van Utrecht staat aan de Donkerstraat een uniek monumentaal wat vast al eens jouw aandacht heeft gegrepen. Het fraaie stadskasteel aan de Donkerstraat werd in 1467 gebouwd in opdracht van Evert Zoudenbalch. Daarna heeft het diverse bestemmingen gehad, als aalmoezeniersgebouw en secretariaat van de Katholieke kerk, ambachtsschool en pakhuis met toonzalen van middenstanders, met als laatste, tot 2008, bewoner de Stichting Natuur en Milieu. In 1903 werd het pand door brand verwoest. De karakteristieke neogotische gevel van Namense steen, kantelen, kruiskozijnen, glas in lood ramen met de rode luiken, alles is in originele stijl hersteld tijdens de renovatie. In 2011 is Huis Zoudenbalch volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een complex met 24 unieke appartementen. De appartementen zijn allemaal verschillend en volledig geïsoleerd. Er is een gemeenschappelijke binnentuin en een centrale fietsenstalling.

Voor deze woning kunt u contact opnemen met makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. op Tel. telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of e-mail naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Hoewel deze tekst met zorg is opgesteld, kunnen aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Maten zijn indicatief en niet NEN gemeten. Gunning voorbehoud goedkeuring door verhuurder / eigenaar. Hoogte van waarborgsom kan variëren, afhankelijk van profiel. Geen huisdieren. Roken niet toegestaan. Huurovereenkomst voor bepaalde tijd. Algemene voorwaarden van ROZ van toepassing.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
65 m²
Perceeloppervlakte
65 m²
Inhoud
200 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Donkerstraat Utrecht

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.335 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.