Advertentie verwijderd

Appartement Kanaalstraat in Utrecht

3531 CK Utrecht (Utrecht)

€355 Huurprijs p.m.
7 m²
1 kamer
Bestaande bouw

Over deze woning

!HET INPLANNEN VAN EEN BEZICHTIGING IS NIET MEER MOGELIJK/PLANNING A VIEWING IS NO LONGER POSSIBLE!

Adres en plaats: Kanaalstraat te Utrecht

Wijk/Ligging: Lombok

Huurprijs: € 355,- per maand (inclusief voorschot gebruikerslasten)

Omschrijving: Op nog geen 5 fietsminuten van Centrum en op loopafstand van het CS, gelegen in de bruisende winkelstraat Kanaalstraat, bevindt zich deze kleine maar gezellige studentenkamer! De voorzieningen, te weten: een woonkeuken, een zitkamer, buitenruimte en twee badkamers, worden gedeeld met in totaal acht kamers.

Bijzonderheden:

  • Aanvaarding: PER DIRECT!
  • De huurprijs is € 355,- inclusief voorschot gebruikerslasten
  • Profiel huur kandidaat: studerend vereist
  • Garantstelling ouders vereist
  • Totale oppervlakte kamer: circa 7 m2
  • De verhuurperiode is voor maximaal 12 maanden!
  • De waarborgsom is gelijk aan 1 maand huursom
  • De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD) Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of mailen naar: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1904
Woonoppervlakte
7 m²
Inhoud
18 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Kanaalstraat Utrecht

Extra informatie

Aan drukke weg
Bij station
Bij station

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 355 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.