Advertentie verwijderd

Appartement Jansdam in Utrecht

3512 HA Utrecht (Utrecht)

€1.300 Huurprijs p.m.
76 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

2 appartementen te huur! Jansdam 21 en Jansdam 25. Ruime woonkamer met nieuwe keuken, 3 slaapkamers en buitenruimte te huur in het centrum van Utrecht. De appartementen zijn gelegen over de eerste en tweede etage. Ze bestaan uit: hal, apart toilet, woonkamer, met open keuken, 3 slaapkamers, badkamer, berging en buitenruimte. Eigenaar heeft in beide appartementen een nieuwe keuken geplaatst met de volgende inbouwapparatuur: elektrische kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vriezer en vaatwasmachine. Aan de achterzijde hebben beide appartementen een terras of balkon. Tevens ligt in beide appartementen een nieuwe PVC vloer. Huurder dient wel zelf de wanden en plafond te schilderen. De appartementen worden in de huidige staat opgeleverd en zijn op korte termijn beschikbaar. De appartementen hebben circa 76 M2 woonoppervlakte plus circa 10 M2 overige gebruikersoppervlakte. Meldt u snel aan om deze woning te komen bekijken tijdens een collectieve bezichtiging. Tijdens de collectieve bezichtiging kunt u beide appartementen bezichtigen en vervolgens aangeven welke uw voorkeur heeft.

Voorwaarden van Jansdam 21 en 25: huurprijs: € 1.300,- per maand (u dient zelf elektra, gas, water, internet etc af te sluiten) Servicekosten: € 25,- (voor oa schoonmaak van gemeenschappelijke hal) waarborgsom: € 2.600,- vereist bruto inkomen per maand: € 3.900,- woningdelers of studenten worden niet geaccepteerd. de woning is geschikt voor een alleenstaande of stel/gezin. gunning eigenaar. de woning is per direct in de huidige staat te huur.

indien u niet aan de inkomenseis voldoet heeft het geen nut om u aan te melden voor een bezichtiging. Uw loon wordt berekend aan uw huidige inkomen uit loondienst of pensioen. Andere inkomsten of toeslagen worden niet meegerekend. Indien u een eigen onderneming heeft dan wordt uw maandelijks gemiddelde inkomen berekend over de jaarcijfers van de afgelopen 3 jaar. Wij accepteren geen garantstellers, hogere borg, spaargeld, eigen vermogen etc. U dient zelf als nieuwe huurder het inkomen te hebben uit werk.

u kunt zich aanmelden voor een bezichtiging door een email te sturen naar mhm onroerend goed via de knoppen hiernaast op de website van websiteAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. 'plan een bezichtiging' of 'contact met makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.'.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
76 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Jansdam Utrecht

Extra informatie

Balkon
Kelder

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.300 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.