Advertentie verwijderd

Appartement Nieuwegracht aan de Werf in Utrecht

3512 LV Utrecht (Utrecht)

€925 Huurprijs p.m.
43 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

UNIEK OBJECT VOOR DE LIEFHEBBER!

Adres en plaats: Nieuwegracht aan de Werf te Utrecht

Wijk/Ligging: Centrum/Binnenstad

Huurprijs: € 925,- per maand (inclusief G/W/E)

Omschrijving: In de Historische Nieuwegracht aan de Werf gelegen, op loopafstand van station Utrecht Centraal ligt deze werfkelder van ca. 43 m2, bestaande uit 2 kamers.

Bijzonderheden

  • De huurprijs is € 925,- inclusief voorschot G/W/E per maand
  • Profiel kandidaat: maximaal 1 persoon, werkend en geen huisdieren
  • Aanvaarding: per 1 mei 2018
  • Totale oppervlakte: circa 43m2
  • Verhuurperiode: onbepaalde tijd
  • De waarborgsom is gelijk aan 2 maanden huur
  • De bovenvermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.
  • Interesse in deze woning? Neem gerust uw eigen aanhuurmakelaar mee.

Indien er geen geschikte woonruimte op onze website staat, kunt u overwegen om ons een opdracht te geven om voor u een geschikte woning te vinden in de markt. Dit zijn niet de woningen die op onze website te huur worden aangeboden, want voor deze woningen hebben wij al een verhuur-opdracht gekregen van desbetreffende verhuurders/eigenaren.

Zoeken Voor onze klanten zijn wij constant op zoek naar geschikte woningen in de markt. Wij struinen dagelijks alle websites af voor advertenties van woningaanbod van professionele vastgoedbedrijven en beheerders, verhuurmakelaars en (kleine) particuliere vastgoedbeleggers.

Matchen De basis van een goede match is een duidelijk zoekprofiel en goed luisteren naar je klant. Dankzij onze geavanceerde CRM kunnen we de woningen die elders zijn vrijgekomen en door derden worden aangeboden koppelen aan de zoekwensen van onze klanten.

Opdracht tot Dienstverlening (OTD) Wanneer u ons een opdracht geeft treden wij namens u op en begeleiden wij u bij het gehele aanhuurtraject van A tot Z. Een opdracht is vrijblijvend omdat wij werken op basis van No-Cure No-Pay. Dit houdt in dat u alleen bij een succesvolle bemiddeling kosten verschuldigd bent. Meer informatie hierover kunt u vinden bij Aanhuur. Uiteraard kunt u ook telefonisch vrijblijvend contact opnemen, telefoon: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of mailen naar: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Langs komen op kantoor is ook mogelijk.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
43 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Nieuwegracht aan de Werf Utrecht

Extra informatie

Bad

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 925 p/m
Beschikbaar per
Direct