Advertentie verwijderd

Huis Van der Helststraat in Utrecht

3583 AT Utrecht (Utrecht)

€1.500 Huurprijs p.m.
73 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Charming furnished or on request semi furnished house with garden, located in the Schilderswijk.

The ground floor has wooden floring, kitchen is equipped. In the hall is a separate toilet. The backyard is located on the Southwest. On the first floor are two bedrooms with wooden floring. In the spacious bedroom there is also a large wardrobe. The second bedroom is medium in size and is used as a study. The bathroom has a shower, toilet and sink.

This property does not have a definite energy certificate. The house is for rent for expats who want to rent for some time. Students and home sharers are not eligible. This text is not legally binding. Restriction owner.

-------

Sfeervolle gemeubileerde of op verzoek gestoffeerde tussenwoning met achtertuin. Nabij uitvalswegen in de Schilderswijk.

De beneden verdieping is voorzien van een houten vloer en de open keuken van diverse apparatuur. In de hal is een separaat toilet. De achtertuin is op het Zuidwesten gelegen. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers voorzien van houten vloer. In de ruime slaapkamer bevindt zich eveneens een ruime inbouwkast. De tweede slaapkamer is middelgroot en wordt gebruikt als study. De badkamer is voorzien van douche, toilet en wastafel.

Deze woning beschikt niet over een definitief energielabel. De woning is alleen te huur voor expats, die voor bepaalde tijd willen huren. Studenten en woningdelers komen niet in aanmerking. Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Voorbehoud gunning eigenaar.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1913
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
73 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Van der Helststraat Utrecht

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.500 p/m
Beschikbaar per
Direct