Advertentie verwijderd

Appartement Croesestraat in Utrecht

3522 AG Utrecht (Utrecht)

€745 Huurprijs p.m.
40 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Recentelijk nieuw opgeleverde bovenwoning in de Rivierenbuurt!

Splinternieuw, net verbouwd appartement aan de populaire Croesestraat. Het appartement is gelegen in de rustige en authentieke Croesestraat in de populaire wijk Rivierenwijk op de tweede etage. Het appartement ligt op enkele minuten wandelen van het Ledig erf en het centrum van Utrecht. De uitvalswegen zijn om de hoek, kortom een perfecte plaats om te wonen.

Het appartement is net verbouwd en alles is nieuw. De muren zijn voorzien van stuc, er is een nieuwe keuken en een splinternieuwe badkamer. De woning heeft een eigen nummer waardoor de mogelijkheid bestaat om een parkeervergunning aan te vragen.

Indeling: Via de voordeur gaat u naar de tweede etage waar u een eigen voordeur heeft. Als u binnenkomt staat u in het midden van het appartement. Aan de voorzijde zijn twee grote ramen en een de badkamer gesitueerd. De badkamer is voorzien van een mooie douche, toilet en wasbak.

Aan de achterzijde is de, nieuwe, halfopen keuken.

Bijzonderheden: De woning is per 1 juni 2018 beschikbaar voor onbepaalde tijd. De woning is geschikt voor een werkend persoon of stel! De totale huurprijs is 810,= inclusief de servicekosten maar exclusief gas/water/elektra, internet, tv en gemeentelijke belastingen!

Straat : Croesestraat, Utrecht Prijs : € 810,= Exclusief

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Croesestraat Utrecht

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 745 p/m
Beschikbaar per
Direct