Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte Nieuweweg in Veenendaal

3905 LK Veenendaal (Utrecht)

Huurprijs op aanvraag
Kaal
Bestaande bouw
1935

Over deze woning

Aan een drukke straat gelegen winkelruimte met op het voorterrein parkeerplaatsen. De Nieuweweg is een van de verbindingswegen tussen het centrum en de snelweg en de winkelruimte ligt ter hoogte van een knik in de weg op een goede zichtlocatie.

Achter het betrekkelijk kleine front gaat een grote ruimte schuil van in totaal ca. 200 m2 met een mogelijkheid om de bedrijfsruimte ook via de achterzijde te benaderen.

De winkel is voorzien van een systeemplafond met verlichting en wordt verwarmd door middel van een linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. De winkelruimte is aan de voorzijde voorzien van een nieuwe pui met dubbele deuren en dubbele beglazing.

De bestemming is Dienstverlening, waarbij detailhandel is toegestaan.

Diverse combinties van huurprijs en looptijd zijn bespreekbaar. De genoemde huurprijs dient te worden opgevat als uitnodiging om in gesprek te gaan over huurprijs, looptijd en opleveringsniveau. Kortom: een keurige winkelruimte op een goede plek met een hoge attentiewaarde, veel ruimte voor een relatief lage huurprijs.

Begane grond

Entree met dubbele deuren.

Verkoopruimte van ca. 160 m2

Aansluitend een werkruimte met keukenblok, toiletruimte, bergruimte en achterom met een plaats om een auto te parkeren.

Kenmerken

Winkelruimte is gerenoveerd en voorzien van nieuwe winkelpui, plafond, linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en een geëgaliseerde vloer.

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1935
Interieur
Kaal
Inhoud
550 m³
Adres
Nieuweweg Veenendaal

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
**€ ** p/m
Beschikbaar per
Direct