Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte Inductorstraat in Veenendaal

3903 KA Veenendaal (Utrecht)

€1.800 Huurprijs p.m.
Kaal
Bestaande bouw
1994

Over deze woning

Op het goed bereikbare bedrijventerrein Het Ambacht bevindt zich deze bedrijfshal van circa 302 m² inclusief een kleine kantoorunit. De bedrijfshal beschikt over een overheaddeuren, een loopdeur, een keukenopstelling, toiletruimte, enkele krachtstroompunten en TL-verlichting. De inrichting is erg praktisch, zeker voor de ZZP-er die niet te veel kostbare ruimte wil verliezen met onnodige kantoorruimte, maar juist de praktische voordelen van een bedrijfshal wil benutten.

Het bedrijfsobject is gelegen op korte afstand van de op- en afritten van de A-12. Kortom: zowel regionaal als landelijk bezien, een prima uitvalsbasis voor iedere ondernemer.

Vloeroppervlakte De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 302 m², als volgt verdeeld: •circa 290 m² bedrijfshal. •circa 12 m² kantoorruimte.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Voorzieningen De bedrijfsruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van: •vrije hoogte van circa 5,2 m¹; •verlichtingsarmaturen; •elektrische riante overheaddeuren; •krachtstroom; •afgewerkte betonvloer;

Bouwjaar Omstreeks 1994.

Parkeren Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Huurprijs € 1.800 per maand, exclusief BTW.

BTW Het uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien huurder de BTW niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn In overleg.

Opzegtermijn In overleg.

Zekerheidsstelling Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief BTW.

Betaling Huurpenningen, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Aanvaarding In overleg.

Overige condities Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Vastgoed Concept linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994
Interieur
Kaal
Perceeloppervlakte
302 m²
Inhoud
1650 m³
Adres
Inductorstraat Veenendaal

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.800 p/m
Beschikbaar per
Direct