Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte Accustraat in Veenendaal

3903 LX Veenendaal (Utrecht)

€225 Huurprijs p.m.
Kaal
Bestaande bouw
1984

Over deze woning

Het betreft circa 18 m² kantoorruimte gelegen op bedrijventerrein “Nijverkamp” in Veenendaal. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en beschikt over een centrale entree. Momenteel is de kantoorruimte eenvoudig (doch netjes) qua afwerking, maar zeker effectief en doeltreffend inzetbaar. Naar wens van de toekomstige huurder is de eigenaar bereid diverse moderniseringen/aanpassingen door te voeren.

De kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein Nijverkamp, welke strategisch is gelegen ten opzichte van de Rondweg-Oost met directe verbinding naar de Rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) en op route richting A15 (Rotterdam-Nijmegen).

Bedrijventerrein Nijverkamp is het oudste bedrijventerrein van Veenendaal en kan als typering gemengd meekrijgen. De afgelopen jaren heeft dit terrein een behoorlijke modernisering doorgemaakt. Op dit bedrijventerrein zijn circa 375 ondernemingen actief. Het object is strategisch gelegen ten opzichte van de Rondweg-Oost met directe verbindingen naar de Rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) en A15 (Rotterdam-Nijmegen).

Begane grond

De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:

• centrale entree; • centrale verwarming; • sanitaire voorzieningen (gezamenlijke pantry en toilet); • systeemplafonds met verlichting; • laminaatvloer.

Parkeren Er zijn enkele parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein.

Huurprijsaanpassing Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurprijs € 225,- excl. BTW (inclusief energie en internet).

Huurtermijn Minimaal een duur van één jaar.

Opzegtermijn In overleg.

Zekerheidsstelling Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van € 750,-.

Betaling Huurpenningen en BTW per maand vooruit.

Aanvaarding Per 1 augustus 2018.

Overige condities Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Vastgoed Concept staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984
Interieur
Kaal
Perceeloppervlakte
1000 m²
Adres
Accustraat Veenendaal

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd
Laatste huurprijs
€ 225 p/m
Beschikbaar per
Direct