Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte Bobinestraat in Veenendaal

3903 KG Veenendaal (Utrecht)

€725 Huurprijs p.m.
Kaal
Bestaande bouw
1990

Over deze woning

Algemeen Het betreft circa 120 m² kantoorruimte gelegen op bedrijventerrein “Nijverkamp” in Veenendaal. De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping met en beschikt over een luxe gezamenlijke entree op de begane grond. Deze kantoorruimte heeft een prima afwerking en een fijne indeling. Ook beschikt de ruimte over eigen voorzieningen zoals een pantry, spreekkamer, archief en dergelijke. Tevens is er airconditioning aanwezig en de mogelijkheid voor glasvezelinternet. We nodigen u graag een keer uit voor een geheel vrijblijvende bezichtiging! U treft deze ruimte op bedrijventerrein Nijverkamp, welke strategisch is gelegen ten opzichte van de Rondweg-Oost met directe verbinding naar de Rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) en op route richting A15 (Rotterdam-Nijmegen).

Vloeroppervlakte De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 120 m². De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Voorzieningen De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van: • entree; • trappenhuis; • centrale verwarming; • pantryvoorziening; • laminaatvloer; • scheidingswanden; • systeemplafonds met verlichting; • airconditioning

Parkeren Er zijn in basis een viertal parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein.

Huurprijs € 72,50 per m² per jaar, exclusief BTW.

BTW Het uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien huurder de BTW niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten De servicekosten bedragen € 275,- per maand (Gas/Water/Elektra/Airconditioning). Tegen een meerprijs van € 100,- per maand is glasvezel verkrijgbaar.

Huurtermijn In overleg. Bij voorkeur 3 jaar of langer. Kortere huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn In overleg.

Zekerheidsstelling Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur inclusief BTW.

Betaling Huurpenningen en BTW per maand vooruit.

Aanvaarding In overleg.

Overige condities Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Vastgoed Concept staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990
Interieur
Kaal
Perceeloppervlakte
2670 m²
Adres
Bobinestraat Veenendaal

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 725 p/m
Beschikbaar per
Direct