Advertentie verwijderd

Appartement Dobbelsteenplein in Veghel

5464 VP Veghel (Noord-Brabant)

€975 Huurprijs p.m.
110 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Te huur op de 1e en 2e verdieping gelegen zeer goed onderhouden maisonnette van ca. 110 m², voorzien van ruime woonkamer, 2 slaapkamers, nette keuken en badkamer. Gelegen midden in Mariaheide op het Dobbelsteenplein.

Globale indeling Middels afsluitbare trap aan de achterzijde van het complex heeft u toegang tot de 1e verdieping. Via het terras bereikt u de voordeur.

Hal Hal met meterkast, berging en toegang tot het toilet en de keuken.

Toilet Deels betegeld toilet met hang closet en fonteintje.

Keuken In hoek opgestelde inbouwkeuken voorzien van oven, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en diepvries. Middels raam zicht op het terras.

Woonkamer Nette woonkamer met een oppervlakte van ca. 30 m², uitgevoerd met laminaat vloer en stucwerk wanden.

Berging Praktische berging met witgoedaansluitingen, en opstelling cv ketel uit 2017. Middels trap kunt u naar de slaapkamers en badkamer.

Slaapkamers 2 slaapkamers met een oppervlakte van ca. 20 en 17,5 m², uitgevoerd met laminaatvloer, houten plafond/ stucwerk plafond en stucwerk wanden. Veel daglicht door Velux dakramen.

Badkamer Complete badkamer met ligbad, inloopdouche, hang-closet en wastafel.

Terras Onderhoudsvriendelijk met een oppervlakte van ca. 18m², voorzien van tegels en omheind met hek. Gelegen op het Zuid westen.

Berging Eigen (fietsen) berging op de begane grond met en oppervlakte van ca. 4 m². ? Huurvoorwaarden Huurprijs is € 975,- per maand exclusief het verbruik van water en elektriciteit en de overige lasten en belastingen welke door inschrijving in het bevolkingsregister van de gemeente Meierijstad voor rekening van de huurder/bewoner komen. De huurprijs dient maandelijks bij vooruitbetaling te worden voldaan. Aanvaarding: Per direct

Huurperiode: Minimaal 12 maanden.

Huurprijswijziging: Jaarlijks conform het bepaalde in artikel 19.1. van de algemene bepalingen huurovereenkomst woonruimte, voor het eerst op 1 juli 2021.

Waarborgsom: Voor aanvang van de huur dient de huurder in handen van de verhuurder een waarborgsom te storten van tweemaal de overeengekomen maandhuur tot zekerheid van de nakoming van zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien. Over deze waarborgsom wordt geen rente vergoed. Indien aan het einde van de huur blijkt dat de huurder aan al zijn verplichtingen welke uit de huurovereenkomst voortvloeien, heeft voldaan, zal deze waarborgsom worden terugbetaald.

Voorwaarden verhuur: De woning zal verhuurd worden volgens de normale verhuurwetgeving en niet via de leegstandswet.

Wijzigingen: Het is huurder, zonder schriftelijke toestemming van verhuurder, niet toegestaan in het gehuurde bouwkundige wijzigingen of veranderingen aan technische installaties aan te brengen. Verder is het huurder niet toegestaan de kleuren van de deuren, raam- en deurkozijnen, radiatoren en keukeninrichting te wijzigen.

Screening huurder: Voor het sluiten en de ondertekening van de huurovereenkomst zal de kandidaat huurder worden gescreend. De NVM Woontoets is een deskundige screening, speciaal ontwikkeld voor de vastgoedsector. Hiermee onderzoekt de NVM-makelaar de identiteit en de kredietwaardigheid van een potentiële huurder huurders dienen hiermee akkoord te gaan.

  • Identiteit: het overleggen van een paspoort of identiteitsbewijs welke in het verhuurdossier zal worden bewaard.

  • Inkomen: de huurder dient minimaal een (passend) inkomen te hebben, aan te tonen middels een werkgeversverklaring of loonstrook van de afgelopen 3 maanden.. Bij zelfstandigen zal een accountantsverklaring of IB-60-verklaring.

  • Vorige huurwoning: indien de huidige woning van de kandidaat-huurder een huurwoning is, dient een verhuurdersverklaring te worden overlegd.

  • Tevens ontvangen wij graag een kort bericht waarin u zichzelf voorstelt aan de verhuurder.

Voorbehoud acceptatie door verhuurder: De aanbieding om te huren geschiedt onder voorbehoud van acceptatie van de huurder door de eigenaar/verhuurder.

Beheer: Beheer zal uitgevoerd worden door verhuurder.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Woonoppervlakte
110 m²
Inhoud
375 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Dobbelsteenplein Veghel

Extra informatie

Bad
Toilet in badkamer

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 975 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar