Advertentie verwijderd

Kamer Wolberg in Veldhoven

5508 EP Veldhoven (Noord-Brabant)

€375 Huurprijs p.m.
14 m²
1 kamer
Kaal

Over deze woning

Room to Rent for a single Non-smoker. Without furniture € 375, with furniture € 400, no electrical devices. The use of a Kitchenette is € 25 extra. Preferably for long term e.g. a year for student or expat. If you are looking for a room because you have relation problems don't apply!

De kamer wordt alleen verhuurd aan een niet roker! Bij voorkeur voor een studiejaar. De kamer is beschikbaar vanaf heden. Kamer 14 m² te huur in Veldhoven Heikant met eigen opgang en badkamer met douche, toilet en wastafel. Een Kitchenette is bespreekbaar, extra kosten € 25,=. De kamer ligt op de 1e verdieping met uitzicht op achtertuinen. De kamer wordt ongemeubileerd verhuurd, gemeubileerd € 400,=, hierin zit geen elektrische apparatuur, zoals een televisie, magnetron, koffiezet apparaat enz. Fietsenberging achterom. De kamer en badkamer zijn verwarmd en in de huurprijs zit Novilon vloerbedekking, verduisterend rolgordijn, internet via WIFI (niet gamen), Internet tv, elektriciteit, warm/koud water en gebruik koelkast/stofzuiger, kast in badkamer. In de kamer mag niet gekookt maar wel gegeten worden, gebruik van een magnetron is toegestaan, geen combi-magnetron. Na 22.30 uur dient een eventuele vriend/vriendin/gast de woning verlaten te hebben. Vriend/vriendin/gast mogen niet blijven slapen, ook niet in de weekeinden. De kamer ligt op 10 minuten loopafstand van een rechtstreekse bus naar Eindhoven Centraalstation, de HBO onderwijsinstituten en de TUe. Diverse voorzieningen in de nabijheid, zoals snackbar, Plus supermarkt, huisartsenpost, apotheek, sporthal en sportschool. Citycentrum Veldhoven 15 minuten fietsen. Wasserette bij tankstation op 15 minuten fietsen. Bij voorkeur een student die in het weekeinde en vakanties naar huis gaat, maar verblijf in het weekeinde/vakanties is bespreekbaar. Een alleenstaande expat met een langdurig contract wordt ook uitgenodigd te reageren. De huurprijs is per maand en vast voor 1 jaar. Bij ondertekenen huurovereenkomst dient een voorschot van € 375,= (€ 400,= of € 425,=) betaald te worden. Er gelden huisregels die besproken worden tijdens de bezichtiging. Wij zijn particuliere verhuurders (echtpaar) tevens bewoners/eigenaars van de eengezinswoning waarin de kamer te huur is. Er zijn geen andere huurders! De huurder dient zijn financiële draagkracht aan te tonen en zorgt zelf voor een WA- en inboedelverzekering. Er is een hond in huis. Bemiddeling door kamerbureau's wordt niet op prijs gesteld!

Zoek je een kamer vanwege relatie problemen of problemen thuis dan hoef je niet te reageren. Rook je dan hoef je niet te reageren!

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
14 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Wolberg Veldhoven

Extra informatie

Tuin
Douche
Toilet in badkamer
Mechanische ventilatie
In woonwijk
Aan rustige weg

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 375 p/m
Beschikbaar per
Direct