Advertentie verwijderd

Appartement Dijckmansstraat in Velsen-Noord

1951 GM Velsen-Noord (Noord-Holland)

€1.150 Huurprijs p.m.
52 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Dijckmansstraat, Velsen-Noord (ca.52m2) € 1150,- Excl. G/W/E

Wonen in een prachtig historisch pand! In dit voormalig kerkgebouw in de gemeente Velsen zijn 12 appartementen gerealiseerd. Allen met hetzelfde respect voor de geschiedenis en oog voor kwaliteit. Het pand is volledig gerenoveerd, waarbij de karakteristieke details zoveel mogelijk intact zijn gebleven.

Dit appartement is gelegen aan het uiteinde van één van de vleugels van het pand en bevindt zich op de begane grond. Entree geeft toegang tot de hal vanwaar de ruime slaapkamer en badkamer te bereiken zijn. De moderne badkamer is voorzien van ligbad, wastafel en toilet. De woonkamer is zeer licht vanwege de grote raampartijen over de gehele zijkant van de woning. De luxe open keuken is van alle gemakken voorzien. De gehele woning wordt voorzien van een laminaat vloer welke de woning een sfeervol en warm karakter geeft. Bewoners van het complex mogen gebruik maken van de privé-parkeerplaatsen en de groene binnentuin.

De appartementen zijn gunstig gelegen op een centrale plek. Strand, duinen en uitvalswegen richting Haarlem, Amsterdam en Alkmaar bevinden zich in de directe omgeving. Kortom zorgeloos wonen en zeker een bezichtiging waard!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Dijckmansstraat Velsen-Noord

Extra informatie

Bad

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.150 p/m
Beschikbaar per
Direct