Advertentie verwijderd

Appartement Dijckmansstraat in Velsen-Noord

1951 GM Velsen-Noord (Noord-Holland)

€1.375 Huurprijs p.m.
84 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Dijckmansstraat, Velsen-Noord (ca.84m2) € 1375,- Excl. G/W/E

Wonen in een prachtig historisch pand! In dit voormalig kerkgebouw in de gemeente Velsen zijn 12 appartementen gerealiseerd. Allen met hetzelfde respect voor de geschiedenis en oog voor kwaliteit. Het pand is volledig gerenoveerd, waarbij de karakteristieke details zoveel mogelijk intact zijn gebleven.

Dit appartement is gelegen in het schip van het voormalig kerkgebouw. Entree op de eerste verdieping geeft toegang tot het appartement. De ruime en lichte woonkamer beschikt over een luxe open keuken, welke van alle gemakken is voorzien. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich twee ruime slaapkamers en de badkamer. Deze is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Middels een vaste trap is de tweede etage te bereiken. Hier bevindt zoch nog een extra ruime slaapkamer. De gehele woning wordt voorzien van een laminaat vloer welke de woning een sfeervol en warm karakter geeft. Bewoners van het complex mogen gebruik maken van de privé-parkeerplaatsen en de groene binnentuin.

De appartementen zijn gunstig gelegen op een centrale plek. Strand, duinen en uitvalswegen richting Haarlem, Amsterdam en Alkmaar bevinden zich in de directe omgeving. Kortom zorgeloos wonen en zeker een bezichtiging waard!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
84 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Dijckmansstraat Velsen-Noord

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.375 p/m
Beschikbaar per
Direct