Advertentie verwijderd

Kamer Westeinde in Venhuizen

1606 CZ Venhuizen (Noord-Holland)

€250 Huurprijs p.m.
22 m²
6 kamers
1979

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen.

In Venhuizen heeft makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. een kamer beschikbaar in een voormalig gemeentehuis. Deze kamer is bestemd voor bewoning door één persoon.

Het voormalig gemeentehuis van Venhuizen wordt momenteel via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. bewoond. De woonruimte is vlak bij het strand gevestigd, in gemeente Drechterland, tussen Hoorn en Enkhuizen.

Deze fraaie kamer kan per direct bewoond worden en is voorzien van een kleurrijke vloerbekleding. Keuken en douche deel je met enkele medebewoners. Toletruimtes zijn er in overvloed aanwezig; ieder kan gerust een eigen toilet uitkiezen. Met de zomer voor de deur is het wellicht leuk om te weten dat de tuin ook gebruikt mag worden. Boodschappen voor het komende tuinfeest kun je gemakkelijk te voet doen bij de dichtbij gelegen supermarkt. Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig.

Om hier te kunnen wonen betaal je slechts € 250,- per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra.

*Eventuele ambtsketen dien je zelf aan te schaffen ;-)

Direct naar dit object

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Bouwjaar
1979
Woonoppervlakte
22 m²
Perceeloppervlakte
1530 m²
Aantal kamers
6 kamers
Adres
Westeinde Venhuizen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 250 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar