Advertentie verwijderd

Appartement Roermondsestraat in Venlo

5912 AK Venlo (Limburg)

€800 Huurprijs p.m.
3 kamers
Kaal

Over deze woning

**Begane grond: ** Vanuit het trottoir is de entree van de woning te bereiken. De half geeft toegang tot de trapopgang en ruimte om de fiets te stallen.

**1e verdieping: ** De hal geeft toegang tot de leefkeuken, het toilet en de trapopgang naar de 2e verdieping. De geheel betegelde toiletruimte is voorzien van een zwevend closet, fontein en mechanische afzuiging. De ruime leefkeuken (ca. 18m2) is ingericht met een 4-pits keramische kookplaat, afzuiging, vaatwasser, spoelbak met afdruiprek en bergkastjes. Vanuit de leefkeuken is de woonkamer toegankelijk. De woonkamer (ca. 30m2) is ingedeeld in een zit- en eetgedeelte en ontvangt veel daglichttoetreding. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, de keuken en overloop zijn voorzien van een zeilvloer.

2e verdieping: ** De overloop geeft toegang tot de 2 slaapkamers, muurkast en de badkamer. De overloop is voorzien van een zeilvloer. De 2 slaapkamers (ca. 18m2 en 18m2) zijn beiden zeer ruim van opzet. De geheel betegelde badkamer (ca. 9m2) is ingericht met een wastafel, douche, zwevend toilet, radiator, mechanische afzuiging, de witgoedaansluitingen en een raam. ** Huurprijs €800,- exclusief gas, water en licht. Beschikbaar vanaf 1 september 2019. Er zijn geen huisdieren toegestaan.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Kaal
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Roermondsestraat Venlo

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 800 p/m
Beschikbaar per
Direct