Advertentie verwijderd

Appartement Straelseweg in Venlo

5914 AK Venlo (Limburg)

€635 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Appartement te huur in nabijheid centrum Venlo.

Het appartement heeft een woonkamer, aparte keuken, 2 bergingen, hal, douche, aparte toilet en één grote slaapkamer. Tevens is er buitenberging voor bv. fietsen te stallen. Oppervlakte woonkamer circa 22,00 m2, keuken 11,00 m2,hal 1,00 m2, slaapkamer 16,00 m2. Het appartement bevindt zich op de begane grond. De woning is voorzien van dubbele beglazing en verkeerd in zeer goede staat.

Er is voldoende parkeergelegenheid en ligt in de nabijheid van het centrum van Venlo. De huurprijs bedraagt € 635,00 inclusief service kosten exclusief gas, water en licht. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Adres: Oude Helbeek / Straelseweg te Venlo. De woning is te aanvaarden per 1 augustus 2020. Mocht u interesse hebben in het appartementen dan kunt u contact opnemen met Mevr. Y. Bos of Mevr. D. van Heel. Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u reageren. Wij zullen u vooraf een vrijblijvende en kosteloos inschrijfformulier toesturen. Aan de hand van het inschrijfformulier maken wij een voorselectie en wordt u geïnformeerd over of u uitgenodigd word voor een bezichtiging.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Benedenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Straelseweg Venlo

Extra informatie

Douche
Kabel TV
Mechanische ventilatie
In het centrum
In woonwijk
Bij winkelcentrum

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 635 p/m
Beschikbaar per
1 augustus 2020