Advertentie verwijderd

Appartement van Laerstraat in Venlo

5922 AB Venlo (Limburg)

€765 Huurprijs p.m.
89 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. biedt aan; In het appartementen complex de Schans ligt ligt dit nette 2 slaapkamer appartement met balkon en garagebox op slechts enkelen minuten van het centrum van Venlo. Middels de entree komt u in de ruime hal ( ca. 9 m2) welke toegang geeft tot alle vertrekken. De woonkamer met open keuken voorzien van keukenblok (ca. 34m2) is ruim van opzet en geniet veel lichtinval . Er zijn twee slaapkamers respectievelijk 14m2 en 9m2. De net betegelde badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en wasmachineaansluiting. Het zwevend toilet met fontein bevind is separaat gelegen en middels de hal bereikbaar. In het souterrain bevind zich een aparte bergruimte.

De huurprijs is exclusief: €57,00 servicekosten per maand en de huur van een vaste af te sluiten parkeerplaats €35,00 per maand en excl. gas,water en elektra.

AANSPRAKELIJKHEID Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan ons kantoor verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1987
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
89 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
van Laerstraat Venlo

Extra informatie

Balkon
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 765 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar