Advertentie verwijderd

Appartement Roermondsestraat in Venlo

5912 AH Venlo (Limburg)

€330 Huurprijs p.m.
20 m²
1 kamer
Bestaande bouw

Over deze woning

Deze kamers zijn alleen beschikbaar voor studenten! Helaas kunnen er geen uitzonderingen op deze regel worden gemaakt. De foto's van de kamer zijn ter indicatie.

Gelegen in het gezellige Venlo deze nette, gemeubileerde kamers. Er zijn diverse voorzieningen in de omgeving, zoals het winkelcentrum, een supermarkt en goede aansluiting met het openbaar vervoer. Het station ligt op 7 minuten loop afstand, de HAS Hogeschool ligt op 5 minuten loopafstand en Fontys Venlo ligt op 7 minuten fietsafstand.

Het pand is voorzien van tien kamers waarmee de faciliteiten gedeeld worden. Er zijn twee keukens, twee badkamers met toilet en één separaat toilet aanwezig. De kamer ligt op de tweede verdieping aan de achterzijde van het pand, is circa 20m2 groot en voorzien van vloerbedekking.

Huurvoorwaarden: Aanvaarding: direct of vanaf 1 januari 2022 Kamer 2 - All-in huur: €330,00

Inclusief gas/water/licht/Wifi ---------------------- Borg 1 maal de maandhuur.

Interesse in deze kamer? Stuur dan een bericht naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905
Woonoppervlakte
20 m²
Inhoud
58 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Roermondsestraat Venlo

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 330 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.