Advertentie verwijderd

Appartement Grote Kerk in Vlijmen

5251 AA Vlijmen (Noord-Brabant)

€460 Huurprijs p.m.
25 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Vlijmen is een dorp voorzien van alle gemakken gelegen aan de westelijke zijde van Den Bosch op 5 - 10 minuten afstand tot het centrum / CS 's-Hertogenbosch gelegen. De Grote Kerk is de doorgaande weg richting het centrum van Vlijmen, voor de dagelijkse boodschappen kun je in Vlijmen alles vinden wat je nodig hebt, maar je bent zo op de snelweg en in de natuur.

Deze studio met eigen keuken en nieuwe badkamer is gelegen in een appartementen gebouw met andere studio’s en appartementen. De studio is door de indeling goed in op te delen in een woon en slaapdeel.

Gedeelde entree met fietsenstalling, buiten naast de voordeur.

Entree op de begane grond, de studio is gelegen op de eerste etage. Één-kamer woning, oppervlakte ca. 25m2. De studio is voorzien van een net keukenblok en eigen badkamer voorzien van een douche, toilet en plaats om de wasmachine te plaatsen.

Bijzonderheden: – Huurprijs €460,00 exclusief kosten als gas, water, elektra en overige gebruikskosten als TV/internet en servicekosten; – Voorschot GWE en overige kosten €75,00 per maand; – Deels gestoffeerde woning; – Minimale huurperiode 12 maanden; – Geen huisdieren toegestaan;

  • Maximaal voor 1 persoon; – Waarborgsom €535,00 – Parkeren in directe omgeving mogelijk

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Grote Kerk Vlijmen

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 460 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar