Advertentie verwijderd

Appartement Van Dishoeckstraat in Vlissingen

4381 VA Vlissingen (Zeeland)

€667 Huurprijs p.m.
69 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Beschikbaar: 1 oktober 2019

Appartement met huurtoeslagmogelijkheid!

Let op! De kale huurprijs bedraagt EUR 667,00, de totale huurprijs bedraagt EUR 859,00 ( exclusief gas, water en licht )

Omschrijving;

Een perfect appartement voor starter! Dit keurige beneden appartement is gerenoveerd waarbij o.a. de keuken, de badkamer, alle vloeren en alle wandafwerking is vernieuwd. De woning is daardoor nu sleutelklaar en kan direct betrokken worden!

Het appartement is uitgevoerd met een grote woonkamer welke heerlijk licht is door een extra raam in de zijgevel. De woonkamer is uitgevoerd met een open keuken. Deze keukeninrichting (2006) is in een hoekopstelling geplaatst in een moderne kleurstelling. Alle gebruikelijke inbouwapparatuur zoals vaatwasser, combi-oven en koel/vriescombi zijn aanwezig.

De woning beschikt over twee slaapkamers; één grote ouderslaapkamer en een kleinere tweede slaap/werkkamer. Ook zijn er twee terrassen. Het eerste terras is vanuit de woonkamer bereikbaar en is aan de straatzijde gelegen. Het tweede, ruimere terras is aan de achterzijde van de woning gelegen.

Ook het sanitair is vernieuwd. Het toilet is separaat van de badkamer en beide ruimtes zijn in moderne kleurstelling uitgevoerd. De badkamer is hierbij voorzien van een ruime inloopdouche en een wastafel met meubel.

Eigen berging aanwezig, oppervlakte 5,25 m2.

Algemeen:

  • Minimale huurperiode van 12 maanden
  • Géén huisdieren toegestaan (honden en katten)
  • Nabij supermarkten en centrum
  • 1 maand waarborgsom, binnenshuis roken is niet toegestaan

Huurprijsopbouw:

Kale huurprijs EUR 667,00

VVE Kosten EUR 192,00 + (incl. VOORSCHOT EUR 60,00 verwarming en gas (verbruikt door gaskookstel)

Totaal EUR 859,00 (exclusief gemeentelijke belastingen, water, licht, internet en TV)

Huurtoeslag:

Over de kale huurprijs en de servicekosten opgeteld, kan men huurtoeslag aanvragen, de hoogte van de toeslag verschilt per persoon. U kunt de hoogte van de huurtoeslag nauwkeurig berekenen op de website van de Belastingdienst.

Er worden strenge toelatingseisen gehanteerd:

Indien u student bent:

Graag een scan van uw ID bewijs aanleveren, bewijs studiefinanciering van Duo en de maandelijkse bijlage, kopie rekeningafschrift, ouders dienen verplicht een garantstelling op te stellen en scan ID te overleggen.

Indien u werkzaam bent in loondienst:

Graag 3 recente loonstrookjes overleggen, een scan van uw ID bewijs en een scan van uw arbeidscontract en werkgeversverklaring.

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning, kunt u per mail contact opnemen met De Huissleutel om een bezichtiging in te plannen emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. De aanhuurkosten bedragen EUR 250,00 (excl. 21 btw).

Bekijk hier alle informatie over de Van Dishoeckstraat 146 in Vlissingen

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
69 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Van Dishoeckstraat Vlissingen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 667 p/m
Beschikbaar per
Direct