Advertentie verwijderd

Appartement Jan van de Capellelaan in Vlissingen

4383 VA Vlissingen (Zeeland)

€875 Huurprijs p.m.
66 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Gelegen in Vlissingen ligt dit bijzondere appartement aan de Jan van de Capellelaan. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 66 m2, is gebouwd in 1956 en heeft een energielabel B.

Stijlvol wonen in Vlissingen. Dat kan goed in deze buurt. Jan van de Capellelaan 42 is gelegen in de buurt Hercules Segherslaan e.o. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Vlissingen, . Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

De woning is reeds vernieuwd en heeft nieuw laminaat, is opnieuw geverfd en heeft een CV ketel ipv een moederhaard. De woning heeft twee ruime slaapkamers en een woonkamer. Verder heeft het een simpele keuken en is het toilet seperate van de badkamer (douche). De woning heeft ook nog een berging en er is voldoende gratis parkeerplaats op de weg.

Bij interesse graag het volgende mailen naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.: kopie paspoort kopie loonstroken van de afgelopen 3 maanden motivatie

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
66 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Jan van de Capellelaan Vlissingen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 875 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar

Minimale eisen van de verhuurder

  • Je bent bij voorkeur geen student