Advertentie verwijderd

Appartement Ewoudt van der Dussenlaan in Voorburg

2273 HP Voorburg (Zuid-Holland)

€875 Huurprijs p.m.
67 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

EEN HEERLIJK LICHT 3KAMER APPARTEMENT GELEGEN OP DE 4E ETAGE IN DE GROENE EN RUSTIGE OMGEVING VAN t LOO IN VOORBURG

Het appartement met 2 slaapkamers is voorzien van laminaatvloeren, C.V. en een balkon met mooi uitzicht op de gemeenschappelijke achtertuin.

Indeling Gemeenschappelijk entree middels een afgesloten portiek met brievenbussen en bellentableau op de begane grond en bergingen in de onderbouw. De voordeur van het appartement bevindt zich op de 4e etage, te bereiken via het trappenhuis. U komt binnen in een ruime hal met separaat toilet, garderobekast en toegang tot alle vertrekken.

De ruime Lvormige woonkamer is door de grote raampartijen heerlijk licht en strekt zich over de gehele diepte van het appartement met toegang tot het balkon aan de achterzijde. Aan de voorzijde bevindt zich een slaapkamer welke door de grote raampartij eveneens licht is. Aan de achterzijde grenst de ruime keuken aan de woonkamer welke tevens toegang geeft tot het balkon. Deze is voorzien van een basis keuken met inbouw gaskookplaat en afzuigkap. Eveneens aan de achterzijde is de tweede slaapkamer gelegen. Centraal in de hal bevindt zich de nette badkamer welke is voorzien van een baddouche, combinatie en vaste wastafel.

In de onderbouw heeft u de beschikking over een ruime afgesloten fietsenberging.

Afmetingen ca. Woonkamer5.10m. x 3.65m. 2.70m. x linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. x linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. x linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. x linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. x 1.20m.0.70mBalkon WZW2.60m. x 1.55m. Details Beschikbaar per 1 juni Groene en rustige omgeving Borg 1,5 maand

Locatie Dit leuke appartement is gelegen in de groene en rustige omgeving van t Loo. Openbaar vervoermogelijkheden, winkels, scholen en uitvalswegen zijn in de nabije omgeving en binnen 15 fietsminuten bent u in het centrum van Den Haag.****************

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
67 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Ewoudt van der Dussenlaan Voorburg

Extra informatie

Tuin
Garage

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 875 p/m
Beschikbaar per
Direct