Advertentie verwijderd

Appartement Heunpark in Vught

5261 WB Vught (Noord-Brabant)

€1.495 Huurprijs p.m.
107 m²

Over deze woning

Volledig gemeubileerd en luxe appartement op toplocatie in Vught!! Beschikbaar t/m telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.!

Alles staat hier in het teken van comfort. Het appartement is gunstig ingedeeld, met onder andere een heerlijk balkon aan de zonzijde van het gebouw en er zijn maar liefst twee slaapkamers. Het balkon bereikt u via de ruime en vooral lichte living. De keuken bevindt zich aan de andere kant van het appartement. De keuken zelf is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een stenen aanrechtblad. De hoofdslaapkamer is van een ruim formaat, net als de badkamer waar u een inloopdouche en een heerlijk ligbad treft. Het toilet is separaat. Zowel de badkamer als het toilet zijn recent gerenoveerd. Ook is er een zeer ruime (inpandige) praktische berging met de standplaats van de (huur) linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en de aansluitingen voor uw wasapparatuur. De tweede slaapkamer is zo'n 8m2.

Middels de liftinstallatie komt u direct in het souterrain waar u een prive-parkeerplaats heeft.

Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van de Bossche binnenstad, het centrum van Vught, natuurgebied het Bossche Broek en de diverse uitvalswegen. Het appartement heeft een prachtig uitzicht over de groene woonomgeving en vijverpartij.

De woning wordt volledig gemeubileerd verhuurd.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
107 m²
Adres
Heunpark Vught

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.495 p/m
Beschikbaar per
Direct