Advertentie verwijderd

Huis Margrietlaan in Vught

5263 BT Vught (Noord-Brabant)

€1.668 Huurprijs p.m.
119 m²
5 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

De Margrietlaan is aantrekkelijk gesitueerd in het kindvriendelijke villaplan 'De Tuinen van Heym' in Vught-Noord. Een werkelijk unieke ligging met veel aandacht voor openbaar groen, veiligheid, autoluwe straat en toch ook 'loopafstand' bij het dorpscentrum met groot scala aan winkels, scholen, sportaccommodaties en bebost buitengebied de Vughtse Hei en watersportcentrum de IJzeren Man. Het plan is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en met openbaar vervoer, bovendien bevinden er zich in de directe omgeving fijne fiets- en wandelroutes. De afstand naar het centrum van 's-Hertogenbosch is in slechts luttele minuten af te leggen.

De woningen Trent D ruime patiowoningen met een inpandige garage. De huizen hebben een hoge langs- en dwarskap, zijn ritmisch van ontwerp maar toch divers.

De woningen worden opgeleverd met een laminaat vloer begane grond en 1e verdieping. Er is verlichting aangebracht en in de woonkamer een railsysteem tbv schilderijen ed.

De woning is royaal opgezet en efficiënt ingedeeld;

Via de ruime entree bereikt u de woon- / eetkamer met open keuken. De keuken is voorzien van luxe siemens inbouw apparatuur zoals koelkast, magnetron en vaatwasser. De inpandige garage is via de entree bereikbaar.

De entree heeft een apart toilet, trapopgang naar de eerste verdieping, De trapkast onder de gesloten trap geeft extra bergruimte.

Eerste verdieping; Twee zeer royale slaapkamers en een efficiënt in te richten derde ruime slaapkamer bevinden zich op de verdieping. Verder treft u hier een badkamer, een apart toilet en een technische ruimte. De luxe badkamer is voorzien van ligbad, aparte douche, dubbele wastafel en aansluiting voor de wasapparatuur. Boven de eerste verdieping is via de vlizotrap op de overloop een extra berging te bereiken.

In het ontwerp is rekening gehouden met het feit dat de huizen aan het spoor liggen. Daardoor is de badkamer, overloop, kast en toilet aan de achterzijde van de woning gesitueerd en zijn de slaapkamers en de woonkamer naar de voorzijde georiënteerd.

Vanuit de woonkamer en de keuken bereikt u de royale besloten patio die deels is afgeschermd met een te begroeien open gaas-hekwerk. De gevel en het dak aan de spoorzijde zijn geluidswerend. In verband met de geluidseisen bevinden zich aan de spoorzijde gesloten glaspartijen. Een speciaal, gebalanceerd ventilatiesysteem zorgt voor schone en gezonde, gefilterde lucht in de woning.

Voorwaarden; Minimale huurperiode 12 maanden Borgsom 2 maanden huur

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
2003
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
119 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Margrietlaan Vught

Extra informatie

Tuin
Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.668 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar