Advertentie verwijderd

Appartement Ploegstraat in Vught

5261 EG Vught (Noord-Brabant)

€1.750 Huurprijs p.m.
120 m²

Over deze woning

Prachtige gerenoveerde bovenwoning op prachtige locatie in het centrum van Vught.

De woning is gelegen op de 1e en 2e etage en volledig gerenoveerd. Volledig gerenoveerd betekend in deze dat werkelijk alles nieuw is, waaronder bv wanden, vloer, de keuken en het sanitair.

Er is een gezamenlijk opgang per trap naar de 1e etage. Deze opgang zal worden gedeeld met 1 andere woning. Bij binnenkomst treft u een ruime hal met toilet. De ruime woonkamer(50m2) beschikt over een open keuken en prachtige grote ramen met karakteristieke kozijnen. De luxe keuken is uitgevoerd in het wit en beschikt over een stenen aanrechtblad. Verder is de keuken voorzien van alle apparatuur waaronder vaatwasser, magnetron, oven en koel-vries combinatie. Op de 2e etage bevinden zich twee slaapkamers en de ruime luxe badkamer. De badkamer beschikt o.a. een ligbad, douche en tweede toilet.

De woning is gelegen onder de rook van de Petruskerk midden in het centrum van Vught. Direct tegenover de woning de ingang van de marktveldpassage gelegen. In dit overdekte winkelcentrum bevinden zich diverse winkels zoals , AH, Zeeman, Hema en de bakker en slager. Kortom alles op loopafstand. Ook het treinstation en de snelweg A2 zijn binnen enkelen minuten te bereiken.

De woning zal volledig gemeubileerd worden opgeleverd en is beschikbaar voor maximaal 6 maanden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
120 m²
Adres
Ploegstraat Vught

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.750 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.