Advertentie verwijderd

Kamer Moleneindplein in Vught

5262 CW Vught (Noord-Brabant)

€264 Huurprijs p.m.
45 m²
1 kamer
1900

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen.

In De Wieken in Vught wonen en werken meerdere personen in verschillende woon- en werkruimtes die makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. aanbiedt. Er komt makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. beschikbaar waarvoor wij op zoek zijn naar een prettige bewoner die graag in dit verzamelgebouw komt wonen. Je krijgt de beschikking over een voormalig klaslokaal, voorzien van raam- en vloerbekleding. De woonruimte is tevens voorzien van bergkasten en een wastafel. Door de ruime raampartijen beschikt het lokaal over voldoende lichtinval. Rondom het pand zijn gratis parkeergelegenheden gelegen.

Over de woonomgeving in Vught De woonruimte bevindt zich op een zeer gunstige locatie in Vught. Een brasserie en cafetaria vind je praktisch om de hoek van de woonruimte en het centrum van Vught is binnen 10 minuten fietsen te bereiken. Vught kent gezellige eet- en drinkgelegenheden. Voor je dagelijkse boodschappen kun je te voet terecht bij de vlakbij gelegen Lidl en in het centrum vind je een Albert Hein. Reis je graag met het openbaar vervoer, dan mag je jezelf gelukkig prijzen met bushaltes op 5 minuten loopafstand. Treinstation Vught is per fiets gemakkelijk bereikbaar. Vanaf dit station reis je binnen enkele minuten naar het gezellige 's-Hertogenbosch. Maandelijkse kosten Voor deze kamer betaal je slechts € 264,- per maand. Dit is inclusief gas, water en elektra.

Let op: foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van het beschikbare woningaanbod.

Direct naar dit object

Let op: Dit betreft een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 15 euro per jaar.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Bouwjaar
1900
Woonoppervlakte
45 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Moleneindplein Vught

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 264 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.