Advertentie verwijderd

Appartement Pastoor van Kesselhof in Waalwijk

5141 HS Waalwijk (Noord-Brabant)

€775 Huurprijs p.m.
45 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Omschrijving

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Tilburg, makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. biedt aan;

Pastoor van Kesselhof te Waalwijk

Op de 1e verdieping gelegen appartement met eigen parkeerplaats, berging in het complex aanwezig en mede gebruik fitness apparatuur.

De Kerk is voorzien van een lift.

Omschrijving

Dit appartement bevindt zich in de voormalige katholieke kerk. Hierbij is ervoor gekozen om alle oude elementen van de kerk te bewaren met her en der een vleugje modern. Zelfs de oude kerkbank staat er nog in. De sfeer die het complex uitstraalt geeft elke dag weer een ongekend gevoel van voldoening.

Het appartement heeft een mooie woonkamer met open keuken. Alles is zeer ruim opgezet met hoge plafonds om het een nog ruimtelijker gevoel te geven. De slaapkamer ligt naast de keuken. Via de slaapkamer is de badkamer met douche en wastafel bereikbaar. Naast de badkamer is er in de kast een mogelijkheid tot plaatsen van de wasmachine.

Gezocht wordt een huurder die het weet te waarderen om in een Rijksmonument te wonen!

Algemeen Huurprijs € 775,- per maand excl. w/e/internet/tv

Service kosten € 99,- per maand

Voorschot stookkosten € 76,- per maand

Borg is een maandhuur te weten € 950,-

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij zijn bereikbaar telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of mail naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Bij makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. kunt u zich direct gratis én onbeperkt inschrijven als woningzoekende.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
45 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Pastoor van Kesselhof Waalwijk

Extra informatie

Lift
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 775 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.